Acasă Sport “Studenţii” vor juca direct în optimile Challenge Cup (Handbal, Cupa Challenge)

“Studenţii” vor juca direct în optimile Challenge Cup (Handbal, Cupa Challenge)


Intră acum și în grupul de

Finalistă în ediţia precedentă a Cupei Challenge, când a bifat şi prima prezenţă într-o competiţie europeană, CS Universitatea a contribuit semnificativ pentru România în clasamentul coeficienţilor realizat de Federaţia Europeană de Handbal. Urmarea a venit imediat şi “studenţii” vor intra în sezonul 2009-2010 al Cupei Challenge direct din faza optimilor de finală. Cum obiectivul pentru viitoarea participare europeană este accederea în semifinale, sucevenii au nevoie să treacă doar de două echipe pentru a ajunge din nou în careul de aşi al Challenge Cup.

“Este un lucru bun atât pe plan sportiv, dar mai ales din punct de vedere financiar. Asta înseamnă că vom reduce nişte cheltuieli cu disputarea unei duble manşe în anul fiscal 2009”, a declarat directorul tehnic al CS Universitatea, Petru Ghervan.
CS Universitatea va intra în competiţie în luna februarie a anului viitor în aceeaşi situaţie fiind şi Ştiinţa Bacău.



Singura grupare din România care va disputa mai multe meciuri până în optimile de finală va fi HC Odorhei, care a fost acceptată de EHF să participe în Cupa Challenge în locul celor de la Dinamo.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version