Vine un inter stânga de la Piteşti (Handbal, Liga Naţională)


Intră acum și în grupul de

De miercuri, handbaliştii Universităţii Suceava au început antrenamentele în sala LPS. Dacă până acum s-au pregătit la mare şi pe Stadionul “Areni”, “studenţii” vor lucra de acum cu mingea. La şedinţa de pregătire de azi va participa şi ultima noutate a sucevenilor, interul stânga Dragoş Luscan, de la Universitatea Piteşti. În vârstă de 22 de ani, Luscan a evoluat în sezonul trecut la gruparea piteşteană care a retrogradat în eşalonul secund la finele stagiunii trecute.

Brădăţan s-a despărţit de CS Universitatea. Roman încă nu a semnat

Negocierile dintre CSU Suceava şi jucătorul Constantin Brădăţan au eşuat. Extrema dreaptă de 23 de ani a avut pretenţii financiare mult prea mari şi de comun s-a stabilit ca Brădăţan să-şi caute o altă echipă.

“Eu am fost dispus la discuţii. I-am oferit de două ori salariul pe care îl avea până acum dar nu a acceptat. Îi doresc mult succes mai departe”, a precizat Petru Ghervan, care a mai spus că până sâmbătă vrea să ştie cu exactitate lotul de jucători pe care Leonard Bibirig va conta în noul sezon competiţional.

În zilele următoare se aşteaptă ca şi pivotal Gheorghe Roman venit de la CSM Oradea să semneze un contract cu CS Universitatea dar se pare că şi acesta are pretenţii financiare cam mari.


Intră acum și în grupul de