Anton înlătură orice speculaţie: „Am autoritate deplină la Cetatea”! (Fotbal, Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

Ciprian Anton a organizat joi prima conferinţă de presă de la instalarea sa în funcţia de preşedinte interimar al FC Cetatea. Conducătorul grupării din Areni s-a referit în principal la transferul portarului Roheţki şi a mijlocaşului Onciu la Ceahlăul, spunând că el a fost cel care negociat mutarea celor doi la formaţia nemţeană şi nu primarul Ion Lungu, cum s-a speculat în ultimele zile.

„După ce au ratat transferul la Sportul Studenţesc, Roheţki şi Onciu s-au întâlnit cu mine şi am făcut fiecăruia câte o ofertă de a continua la Cetatea cu promisiunea că dacă vor avea o ofertă mai avantajoasă de la altă echipă îi voi lăsa să plece. Ei au fost contactaţi de dl Mironaş de la Ceahlăul şi după ce au negociat cu echipa nemţeană au decis să onoreze propunerea celor de acolo. Dl Ion Lungu a avut nicio discuţie cu cineva de la Piatra Neamţ vizavi de plecarea celor doi jucători. Eu, personal, am participat la negocieri. De fapt, în momentul în care am venit eu la Cetatea, una din condiţiile pe care le-am pus a fost aceea de a avea autoritate deplină în deciziile pe care le voi lua, condiţie cu care dl primar a fost de acord. Eu îmi voi asuma tot ce se va întâmpla la echipă dar am nevoie de încrederea tuturor. Nu am decât două săptămâni de când sunt la conducerea clubului şi deja am văzut că sunt acuzat”, a declarat Ciprian Anton.

Investiţiile în echipament şi cele de la stadion se fac din sponsorizări

Preşedintele Cetăţii s-a arătat deranjat şi de faptul că iubitorii fotbalului din Suceava sunt nemulţumiţi de lotul de jucători şi cred că renovările la Stadionul „Areni” sau cumpărarea noului echipament vor afecta bugetul echipei. „Lucrările la renovarea stadionului şi achiziţionarea noului echipament vor fi făcute doar din sponsorizări. Dacă cineva îmi va cere voi putea demonstra asta prin acte. Nu va fi afectat în niciun fel bugetul jucătorilor”, a mai spus Anton.


Intră acum și în grupul de