Sportivii CSM Dorna au cucerit trei medalii de aur și una de argint la o competiție internațională desfășurată în Bratislava


Intră acum și în grupul de

Sportivii CSM Dorna au obținut rezultate remarcabile la concurs atletic Meeting International Elan Indoor Bratislava, desfășurat în data de 26 ianuarie și unde au participat sportivi din 28 de țari.

La finalul competiției, sportivii de la CSM Dorna Vatra-Dornei s-au întors cu trei medalii de aur și una de argint.

Astfel, la categoria juniori 2 sportivul Mihai Alexandru Moroșan a obținut locul 1 în proba de 800 metri. Tot la acestă categorie Ihnatiuc Andrei, sportivul cu dublă legitimare CSȘ Rădăuți /CSM Dorna Vatra-Dornei, a obținut poziția a 2 în proba de 3000 metri.

De asemenea, la categoria juniori 3 o mare surpriză o realizează sportivul Prâsneac Alexandru, care a ocupat locul 1 și tot la aceeași categorie, la fete, Costiuc Claudia Ionela a obținut locul  1.

Prâsneac Cristian antrenor la CSM Dorna Vatra-Dornei a declarat că este încântat de rezultatele obținute de discipolii săi.

„Sunt foarte incantat de aceste rezultate care aș vrea să le prezint pe rând evoluția sportivului Prâsneac Alexandru este într-un rezultat foarte mare atât în țara cât și în străinătate, Moroșan Mihai Alexandru a făcut personal best și cred că este pe drumul cel bun pentru Campionatul European de Juniori 2 la Rieti,Italia. Surpriza cea mare din delegația dorneană o are sportivă Costiuc Claudia-Ionela, care o obținut un rezultat foarte bun și încrezător în ciuda faptului că a avut o operație la picior și a revenind la antrenamente mai puțin de o lună în urmă. Aș vrea să mulțumesc pentru această deplasare Aqua Carpatică, Coloana Center și Black-Hill Vatra-Dornei,” a declarat acesta.


Intră acum și în grupul de