Cioban e aşteptat să semneze cu CS Universitatea (Handbal, Liga Naţională)


Intră acum și în grupul de

Plecat în Republica Moldova pentru a discuta şi cu familia despre posibilul său transfer la CS Universitatea, Alexandru Cioban se va prezenta în această săptămână la antrenamentele conduse de Leonard Bibirig, fiind şanse mari ca interul dreapta, de 22 de ani, să semneze cu echipa locală de handbal.

“Dacă vine până joi sau vineri, înseamnă că el va semna cu noi. Este un tânăr jucător de perspectivă care ar putea să ne ajute în noul sezon. Singurul lucru pe care nu-l ştim deocamdată este capacitatea sa de concentrare în momentele cheie ale jocului”, a declarat Petru Ghervan.

Luscan va juca la Suceava

Până la finele acestei săptămâni se va şti cu certitudine dacă la Suceava va veni şi extrema dreaptă Evgheni Ursuleac. Jucătorul de peste Prut mai are contract cu CSM Medgidia încă 3 ani şi singura posibilitate ca el să ajungă la CS Universitatea este ca cele două grupări să ajungă la un acord.

Bogdan Şoldănescu este, deocamdată, singura achiziţie a formaţiei universitare, însă lui i s-ar putea adăuga şi interul stânga Dragoş Luscan, care provine de la CS H&V Piteşti. El va semna zilele viitoare un angajament cu echipa locală de handbal.


Intră acum și în grupul de