FC Cetatea Suceava încă nu “supără” pe nimeni în amicale (Fotbal)


Intră acum și în grupul de

FC Cetatea Suceava a continuat seria meciurilor fără victorie în amicalele din această vară. Disputată pe Stadionul „Nada Florilor” din Fălticeni, partida cu FC Panciu a fost una echilibrată, ambele echipe jucând modest. Cei de la FC Panciu au deschis scorul în minutul 35 prin atacantul Costin după o centrare venită de pe partea dreaptă, sucevenii egalând prin Sumanariu în minutul 60, atacantul sucevean intrat la pauză profitând de o nesincronizare a defensivei vrancene.

După gol sucevenii se aruncă în atac, însă cei care înscriu din nou sunt tot oaspeţii, aceştia scăpând pe contraatac, Dobrescu executându-l pe Gavriloaia.

Pe tot parcursul partidei antrenorul Ioan Radu a încercat să-şi motiveze jucătorii, el fiind foarte nemulţumit de jocul acestora. Este o nouă înfrângere în paridele de pregătire, dar se poate observa o ascensiune de formă pentru tinerii suceveni. În mod clar este nevoie de o clarificare a relaţiilor de joc şi a unei cristalizări a lotului care vor aduce implicit şi victoriile.

La meci a asistat şi fostul preşedinte al Cetăţii, Moldovan întreţinându-se pe toată durata partidei cu Ionică Serea.

Cetatea (repriza I): Zaharia – Ailenii, Ionesi, Feraru, Tomescu – Homneac, Hapiuc, Apetri, M. Negru – Dicher, Jalbă

Cetatea (repriza a II-a): Gavriloaia – Ailenii (Golofca), Breiniuc (Ţugui), Bernard, Feraru – Avrămia, Hapiuc, Stănescu, Andrieş – Şumanariu, Dumitru


Intră acum și în grupul de