Acasă Sport Memorialul „Constantin Macovei”, la ediţia cu numărul III (Rugby)

Memorialul „Constantin Macovei”, la ediţia cu numărul III (Rugby)


Intră acum și în grupul de

Clubul „Bucovina Nord” din Gura Humorului a organizat la finele săptămânii trecute cea de-a treia ediţie a Memorialului „Constantin Macovei” la rugby. La întreceri s-au aliniat echipe de juniori, 94-95 şi 96-96, din Paşcani, Iaşi, Gura Humorului, Suceava şi Valea Moldovei. Punctul culminant al competiţiei a fost totuşi meciul de old-boys dintre echipele din Gura Humorului şi Suceava.

„Pentru noi a fost o ocazie deosebită de a ne verifica forţele în compania unor echipe competitive. În acest an LPS Suceava se va înscrie în Campionatul Naţional de rugby atât la juniori I, cât şi la juniori III. Pe de altă parte este întotdeauna o mare plăcere să ne regăsim în fiecare an, noi cei mai „copţi” pentru a mai face un meci şi a rememora zilele bune. A fost deasemenea o plăcere să ne întâlnim cu cei mai mici rugbişti de la Valea Moldovei, acolo unde fostul jucător Constantin Moroşan este primar şi vrea să vadă crescând o nouă generaţie de sportivi”, a declarat antrenorul echipelor de rugby de la LPS Suceava, Dumitru Livadaru.



Aşa cum am menţionat anterior, atracţia ediţiei a III-a a Memorialului „Constantin Macovei” a reprezentat-o partida de old-boys dintre formaţiile din Gura Humorului şi Suceava. Iubitorii acestui joc s-au bucurat să-i vadă la lucru pe Vasile Sevastru, principalul artizan al acestei competiţii rugbistice, pe Ionaşcu, Moroşan, Livadaru şi Conachi, de partea gazdelor şi pe Viorel Negru, Ţurcanu, Vasiliu, Oană, Constantin Vlad sau Dan Scolobiuc la echipa Sucevei.

„Şi la această competiţie rugbiştii au demonstrat că doresc să fie o mare familie şi se bucură de fiecare dată când se întâlnesc, indiferent de vârstă. Întotdeauna ne-am ajutat între noi şi sper să o facem la fel până când oasele vor rezista”, a conchis antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version