Participarea CSU II în sezonul 2009-2010 al Diviziei A nu este încă sigură (Handbal)


Intră acum și în grupul de

În sezonul 2008-2009 CS Universitatea II Suceava a evoluat în seria A a Diviziei A de handbal masculin adunând 17 puncte din 8 victorii şi două egaluri, fiind penalizată cu un punct pentru cerinţe de vârstă. Deşi s-a situat pe ultimul loc al seriei A, formaţia suceveană nu a retrogradat ea putând evolua şi în acest sezon în eşalonul doi valoric al handbalului românesc.

Chiar dacă nu a dat mare satisfacţie, echipa a doua a CS Universitatea şi-a certificat utilitatea prin faptul că a oferit o şansă pentru jucătorii tineri care vin din urmă şi a realizat un cadru de refacere pentru titularii accidentaţi pentru a reveni la forma de competiţie. Deşi s-a înscris în acest sezon al Diviziei A, CS Universitatea II Suceava nu a trimis dosarul complet pentru a putea juca în campionat.

„Nu am finalizat procedurile legate de participarea echipei CS Universitatea II Suceava în acest sezon al Diviziei A. Avem posibilitatea să finalizăm dosarul până în data de 20 august în acest răstimp urmând a face calculele necesare pentru susţinerea financiară a echipei. Oricum, eu cred că ar trebui să existe şi în acest an o echipă CS U II Suceava în Divizia A pentru că în Liga Naţională ne aşteaptă un sezon extrem de dificil şi probabil vom avea nevoie de tot lotul de jucători să fie pregătit pentru a evolua la cel mai înalt nivel”, a declarat directorul tehnic al CS Universitatea Suceava, Petru Ghervan.


Intră acum și în grupul de