Cetatea a luat in extremis un punct din Ghencea (Fotbal Liga II)


Intră acum și în grupul de

Steaua II – Cetatea Suceava 1-1 (1-0)

Cetatea Suceava a debutat cu dreptul în noul sezon competiţional remizând 1-1 cu Steaua II, printr-un gol marcat de Adrian Cososchi în minutul 90.
Sucevenii au început jocul în forţă şi în minutul 8, Adrian Dumitru a marcat un gol care a fost anulat însă de tuşier pe motiv de ofsaid. Treptat, Steaua II a pus stăpânire pe joc şi a dominat clar prima repriză. Gazdele au deschis scorul în minutul 33, prin Vali Simion, care înscris cu capul după centrare bună a mijlocaşului Mihăiţă Pleşan. Homneac a avut de două ori şansa să restabilească egalitatea dar şuturile sale au fost fie apărate de Lungu fie expediate peste poartă.

În actul secund, jucătorii lui Leo Strizu au cedat iniţiativa, mulţumindu-se doar să conserve rezultatul. Pe acest fond, Cetatea a ieşit mai mult la joc iar Homneac şi Dicher au fost aproape de a marca. Golul a venit însă în minutul 90. Dicher a executat bine o lovitură liberă, Lungu a respins în faţă şi după ce Homneac a trimis în portarul Stelei, mingea respinsă din nou de acesta a ajuns la Cososchi care şutat cu sete în plasa porţii gazdelor.

Steaua II: Lungu – Mustaţă, Iacob, I. Mihai, Tininho – Abuzătoaie, Lazăr, Pleşan, Filip – V. Simion, Bâtfoi. Antrenor: Leonard Strizu

Cetatea Suceava: Pascal – Feraru, Ailenii (76 Apetroaie), Cososchi, Halip – Duman (65 Azaharioaei), Hapiuc (46 Andrieş), Apetri, Homneac – Dicher, Dumitru. Antrenor: Ioan Radu.


Intră acum și în grupul de