Radu recunoaşte: Rezultat bun în Ghencea, dar jocul suferă la faza de construcţie (Fotbal, Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

Chiar dacă Cetatea a scos un rezultat de egalitate la primul meci la sezonului, 1-1 cu Steaua, chiar în Ghencea, antrenorul Ioan Radu este de părere că fotbaliştii săi trebuie să uite punctual câştigat în Capitală şi să se concentreze asupra jocului următor. Ioan Radu a recunoscut şi faptul că jocul Cetăţii nu a fost unul care să-l mulţumească pe deplin şi ştie ce-i lipseşte echipei. „Ne lipseşte un conducător de joc valoros. Cred că dacă îi aveam pe Onciu sau pe Celpan în teren la meciul cu Steaua II am fi putut obţine chiar victoria”, a declarat tehnicianul Cetăţii.

Preşedintele Ciprian Anton a declarat că ar putea apărea unele nume noi la Cetatea pe ultima sută de metri. „Perioda de transferări se încheie abia pe 10 septembrie şi este posibil să mai apară surprize”, a declarat Anton.

100 de euro, prima pentru punctul din Ghencea

Ciprian Anton a mai spus că a reuşit să convingă toţi jucătorii să semneze noi înţelegeri cu gruparea suceveană. Potrivit noilor convenţii, fotbaliştii vor încasa un bonus suplimentar în eventualitatea în care vor reuşi o clasare între locurile 2 şi 12.

Până una alta, fotbaliştii Cetăţii şi-au asiguart deja câte o sută de euro după rezultatul de egalitate înregistrat în partida cu Steaua II din prima etapă. Conform noului regulament de ordine interioară semnat săptămâna trecută, jucătorii pregătiţi de Ioan Radu vor încasa câte o sută de euro pentru fiecare punct câştigat, indiferent dacă meciul se joacă pe teren propriu sau în deplasare însă există şi posibilitatea ca în faţa unor adversar mai bine cotaţi primele să fie mai consistente.


Intră acum și în grupul de