Meciuri spectacol la ediţia a IX-a a Memorialului „Leon Băncescu”


Intră acum și în grupul de

Cei mai buni jucătri de tenis ai Sucevei s-au întâlnit pe terenurile din complexul „Unirea” la cea de-a IX-a ediţie a Memorialului „Leon Băncescu” la tenis. Competiţia organizată de DSJ Suceava, Asociaţia Judeţeană de Tenis, CSM Suceava şi clubul „Select” a avut caracter open şi s-a desfăşurat numai la dublu.
Competiţia s-a disputat pe opt categorii de vârstă, partidele fiind deosebit de spectaculoase.

Din păcate au răspuns chemării iubitorilor de tenis din Suceava doar puţini tineri, întâlnirile dintre cei peste 40 de ani fiind palpitante tocmai datorită faptului că s-au jucat între sportivi care se cunosc foarte bine.

La categoria sub 35 de ani cel mai bun s-a dovedit a fi cuplul Viorel Negru/Mihai Pop. Categoria peste 40 de ani a revenit dublului Dorel Mîndru/Vasile Ungureanu.
Categoria peste 45 de ani a fost câştigată de cuplul Constantin Semaca-Dumitru Negru, pentru ca cea peste 50 de ani să fie adjudecată de dublul Titi Codrescu/Ilie Mironescu.

Cea mai disputată competiţie a avut loc la categoria peste 55 de ani acolo unde experienţa şi valoare cuplului Vasile Pescaru-Sterian Andrieş a fost decisivă. Exemplare au fost evoluţiile dublurilor de la categoriile peste 60, peste 65 şi peste 70 de ani, veteranii demonstrând cu prisosinţă faptul că iubesc tenisul şi se află într-o formă mai bună decât mulţi dintre cei mai tineri.

Categoria peste 60 de ani a revenit cuplului Lucian Neacşu/Constantin Barbălată, cea peste 65 de ani dublului Şerban Pop/Petru Ciolan, iar cea peste 70 de ani cuplului Dorin Boşcoianu/Traian Mihailescu.


Intră acum și în grupul de