Cetatea Suceava vrea să „extragă” cele trei puncte necesare în disputa cu Petrolul Ploieşti (Fotbal – Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

FC Cetatea Suceava vrea să marcheze în sfârşit în meciurile de acasă şi mizează ca „victima” să fie Petrolul Ploieşti, o echipă care nu a înscris încă în deplasare. După înfrângerea „normală” din întâlnirea cu Victoria Brăneşti, sucevenii îşi doresc să se „scoată” pe „spinarea” celor de la Petrolul Ploieşti.

Se poate spune că „alegerea” nu este una dintre cele mai bune pentru că formaţia oaspete este una de tradiţie în fotbalul românesc şi manifestă intenţii de promovare în Liga I. Un prim mic avantaj al gazdelor este faptul că ploieştenii vin după un meci greu cu Farul Constanţa, meci disputat miercuri 17 septembrie şi încheiat nedecis 0-0. Oricum, ei se refac în acest moment la o pensiune din Mălini, respirând aerul nostru de munte.

„Întotdeauna o dispută cu Petrolul Ploieşti nu a fost, nu este şi probabil nu va fi niciodată una uşoară dacă ne gândim la valoarea pe care au avut-o şi o au încă jucătorii de la această grupare şi de sprijinul financiar de care au beneficiat şi se pare că beneficiază. Chiar dacă s-a acumulat o stare de oboseală după jocul cu Farul Constanţa, refacerea lor este una deosebită.

Vom aborda jocul la fel de prudent ca cel cu Concordia Chiajna şi vom încerca să profităm de orice ocazie, pentru că este greu de crezut că putem domina o formaţie precum Petrolul Ploieşti. Dacă jucătorii noştri se vor mobiliza, atunci în mod sigur avem o şansă în plus să ne depăşim adversarii.

I-am învins pe ploieşteni în runda cu numărul XXXII din sezonul precedent, dar atunci aveam în componenţa echipei jucători de valoare care joacă în Liga I şi a II-a la un nivel superior. Nu vom putea conta pe Stănescu, Breniuc, Negru, Duman şi Pavăl, dar vom încerca să-l recuperăm pe Homneac.

În mod sigur sprijinul suporterilor şi revenirea lui Pălimaru ne pot ajuta”, a declarat antrenorul echipei FC Cetatea Suceava, Ioan Radu.


Intră acum și în grupul de