Revine-Interconti 2-2, în primul derbi de la municipal


Intră acum și în grupul de

Prima etapă a ediţiei a XV-a a Campionatului Municipal de Fotbal a programat unul dintre cele mai interesante meciuri, care a adus faţă în faţă finalistele din sezonul precedent: Interconti şi Revine. Chiar şi fără miză, partida a fost deosebit de agreabilă, cei prezenţi la baza „Ramiro” urmărind la lucru pe unii dintre cei mai buni jucători de minifotbal din judeţul Suceava.

Mai experimentaţi decât adversarii lor, cei de la Revine s-au aşezat într-un solid dispozitiv defensiv, lăsându-l pe tânărul Romaşcanu să organizeze jocul împreună cu „veteranul” Mihai Guriţă. Stilul pe „pivot” al vicecampioanei de anul trecut a dat roade după vreo 12 minute de joc, Radu Podariu reluând în plasă o minge pasată la fix de Romaşcanu.

Cu o omogenitate în joc superioară celor de la Revine, jucătorii de la Interconti nu s-au pierdut şi au preluat conducerea ostilităţilor şi au egalat în urma unui corner, Radu Crăciun fiind mai rapid decât fundaşii adverşi. A fost 1-1, dar fiecare dintre cele două echipe a avut numeroase ocazii de gol rezolvate însă de portarii Botezatu şi Vornicu.

La reluare, cei care au combinat mai mult sunt cei de la formaţia Intertconti, Dan Cazacu, unul dintre cei mai buni jucători pe teren mic din oraş, reuşind să ducă scorul la 2-1 în favoarea echipei sale. Treziţi la realitate de acest gol, jucătorii de la Revine s-au ambalat puţin şi au reuşit egalarea prin punctul marcat de Cozma cu un şut perfect la colţul lung. Deşi până la finalul partidei au mai fost oportunităţi de a înscrie de ambele părţi, scorul întâlnirii Interconti – Revine a fost egal 2-2.

Interconti: Vornicu – Magdalena, Cazacu, Tcaciuc, Crăciun, Marius Mihai, Moşuc, Nacu, Ududec şi Ciubotura.

Revine: Botezatu – Gugeanu, Podariu, Romaşcanu, Ungureanu, Guriţă, N. Grosu, Siminiceanu, David, Cozma, Trandafir, O. Ciobanu, Juncănaru, Tăuteanu.


Intră acum și în grupul de