Victoria in disputa cu CSM Medgidia, esentiala pentru realizarea obiectivului propus de CS Universitatea Suceava (Handbal masculin – Liga Nationala)


Intră acum și în grupul de

În etapa a III-a sezonului 2009-2010 al Ligii Naţionale de handbal masculin, CS Universitatea Suceava va evolua pe terenul echipei CSM Medgidia. Gruparea gazdă, în pofida zvonurilor legate de „subţirimea” fondurilor, a demonstrat că are valoare şi poate oricând să se „bată” cu o formaţie de calibru din primul eşalon valoric românesc.

„Pentru noi nu există altă variantă decât victoria în disputa cu CSM Medgidia. Am urmărit formaţia gazdă în primele două runde din acest an şi nu trebuie desconsiderată. Orice punct pierdut ne îndepărtează de obiectivul propus, locul V în clasament la finele sezonului.

Două puncte pentru noi în această dispută ar constitui un moral excelent în perspectiva meciurilor care vor urma, cu HCM Constanţa şi Steaua. În mod clar vom avea un meci dificil, dar trebuie să avem parte şi de astfel de experienţe”, a declarat antrenorul principal al formaţiei CS Universitatea Suceava, Leonard Bibirig.

Din lotul grupării sucevene singurii indisponibili pentru meciul cu CSM Medgidia sunt Ignat şi Ţuţu. Formaţia suceveană va pleca spre Medgidia vineri dimineaţă, urmând ca la ora 17.00 să efectueze un antrenament de acomodare. Partida oficială se va juca sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 18.00.


Intră acum și în grupul de