Pedaleaza pentru…sanatatea ta ! (Ciclism)


Intră acum și în grupul de

La finele săptămânii trecute s-a desfăşurat în organizarea Direcţiei pentru Sport a judeţului Suceava, în colaborare cu Asociaţia “Sportul pentru toţi “ , C.P.E.C.A. şi Iulius Mall, concursul “Pedalează până la Mall “. La concurs au participat elevi ai Şcolii cu clasele I-VIII nr. 3 Suceava îndrumaţi de profesorul de educaţie fizică Drăgoiu Ioan, un pasionat al sportului pe două roţi.

Traseul a cuprins un circuit de la şcoala amintită, până la Iulius Mall şi retur, punctat cu un concurs de îndemânare pe platoul supermarketului, în care micii ciclişti şi-au demonstrat calităţile în lupta cu acele cronometrului.

Concursul a fost câştigat de Eduard Mazilu, la egalitate cu singura fată înscrisă în concurs, Ecaterina Turturean. Pe locurile următoare s-au clasat în ordine, Adrian Bîndiu, Emanuel Cusiac şi Vlad Dediţă. Indiferent de locul obţinut, toţi copiii au avut de câştigat prin participarea la mişcare şi au făcut o bună propagandă bicicletei, care se pare că îşi căştigă noi adepţi, mai ales în condiţiile unei circulaţii deosebit de anevoioase din oraşul nostru.

La final toţi cei 20 de copiii au primit din partea organizatorilor tricouri, diplome, dulciuri şi băuturi răcoritoare.

Întrega acţiune s-a desfăşurat în condiţii foarte bune, neexistând evenimente nedorite.


Intră acum și în grupul de