Antrenorul Petru Ghervan si handbalistii suceveni au participat la scrierea istoriei Turului Phenomenal Gillette


Intră acum și în grupul de

Bărbaţii din Suceava au demonstrat duminică dimineață că sunt fenomenali prin participarea la cea mai lungă ştafetă din lume, Turul Phenomenal Gillette. Lor li s-au alăturat Petru Ghervan, antrenorul echipei de handbal masculin CS Universitatea Suceava, și lotul de jucători ai echipei, cu toții cetățeni de onoare ai orașului, din mai 2009.

Turul Phenomenal Gillette este organizat cu ocazia lansării în România a aparatului de ras Gillette Fusion Phenom ce beneficiază de tehnologia inovativă de bărbierit cu 5 lame pentru confort şi 1 pentru precizie, care ajută bărbaţii să arate şi să se simtă fenomenal încă de la primele momente ale zilei.

După ce a pornit din Bucureşti, pe 21 septembrie, în frunte cu Răzvan Lucescu, și a trecut prin Slobozia, Constanța, Tulcea, Galați, Vaslui, Iași și Botoșani, ştafeta Turului Phenomenal Gillette a ajuns duminică dimineață, în jurul orei 07:17, în Suceava.

În momentul în care atletul din coloana oficială a ajuns în zona din fața Casei de Cultură, ștafeta a fost preluată, pe rând, de către Petru Ghervan și jucatorii echipei de handbal masculin CS Universitatea Suceava, cei care au făcut cinste orașului și întregii țări la începutul acestui an prin calificarea în finala europeană a Challenge Cup.

Următoarele oraşe importante ce vor fi traversate de Turul Phenomenal Gillette sunt Bistrița, Baia Mare, Oradea, Timișoara, Drobeta, Craiova și Târgoviște, ștafeta urmând sa se încheie în jurul datei de 5 octombrie, tot în Bucureşti.

Mercedes-Benz este partener al Turului Phenomenal Gillette, alergătorii fiind însoţiţi pe parcursul traseului de o serie de autoturisme Clasa E şi GLK alături de mai multe modele Viano şi Vito.

Proiectul se desfăşoară în parteneriat cu Federaţia Română de Atletism și beneficiază de sprijinul Poliției Rutiere Române, al Jandarmeriei Române, al Serviciilor Județene de Ambulanță, dar și al Primăriei municipiului Suceava și al Consiliului Județean.


Intră acum și în grupul de