CSMU LPS Suceava vizeaza victoria in disputa cu CSS CSU Galati (Volei masculin – Divizia A2)


Intră acum și în grupul de

CSMU LPS Suceava îşi doreşte un debut excelent de sezon în seria est a Diviziei A2 de volei masculin şi pentru a realiza acest lucru vrea să învingă pe terenul celor de la CSŞ CSU Galaţi. Cu un lot puternic, completat de achiziţia a trei jucători, Ştefan Someşan, Silviu Suson şi Lucian Soveja şi cu o susţinere puternică din partea Consiliului Local Suceava, a Consiliului Judeţean şi a celor de la Iulius Mall, gruparea suceveană ţinteşte în acest sezon promovarea în Divizia A1.

„Ştim că avem o serie mult mai puternică decât anul trecut, dar şi noi avem un lot competitiv şi cred că avem şanse reale de a ne atinge obiectivul propus, promovarea în Divizia A1. Prima condiţie a ascensiunii noastre o reprezintă victoria pe terenul celor de la CSŞ CSU Galaţi, o echipă incomodă care poate fi învinsă. Avem nevoie de victorie pentru un start bun şi un moral pe măsură pentru disputele dificile ce vor urma.

Pot spune că în sfârşit avem condiţii pentru a realiza marea performanţă şi sunt convins că jucătorii noştri sunt dornici de afirmare”, a declarat antrenorul echipei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.


Intră acum și în grupul de