Acasă Sport Doi adjuncţi la CSM Suceava!!!

Doi adjuncţi la CSM Suceava!!!


Intră acum și în grupul de

Fostul adjunct Vasile Băiţan se află în perioada de preaviz deşi la MTS postul ocupat de acesta era de mai mult timp vacant. În locul său a fost numit Bogdan Păstrăv, care habar nu are că pe funcţia sa figurează Băiţan

După 6 luni în care nu a avut niciun director coordonator adjunct întrucât Vasile Băiţan a fost în concediu medical, Clubul Sportiv Municipal Suceava s-a trezit în momentul de faţă că are doi oameni pe acelaşi post: Bogdan Păstrăv şi Vasile Băiţan.



Primul are deja 3 zile de experienţă în domeniu. Vineri, 30 octombrie, Bogdan Păstrăv s-a prezentat pentru prima dată la noul loc de muncă, luni a aflat care-i sunt sarcinile (la cererea subsemnatului, că de altfel nici acum nu ar fi ştiut care e rolul său la CSM) iar ieri a bifat deja prima absenţă, explicabilă oarecum (în perioadă de campanie Bogdan Păstrăv, fost director la o firmă din Capitală şi vicepreşedinte al tinerilor PD-L din municipiul Suceava, are cu totul alte preocupări…).

Cel de-al doilea, Vasile Băiţan, s-a îmbolnăvit brusc în urmă cu jumătate de an. A intrat în concediu medical tocmai în momentul în care PD-L Suceava trebuia să numească un înlocuitor al său. Curios este că pe perioada concediului medical Vasile Băiţan (ajuns în funcţia de director coordonator adjunct al CSM Suceava la prompunerea PNL) nu a avut nicio o problemă de ordin medical atunci când a fost vorba să-şi exercite calitatea de observator la meciurile din Liga a IV-a şi a V-a. Ultima oară, Vasile Băiţan a fost delegat ca observator în campionatul judeţean pe 30 august 2009, de atunci el ieşind din corpul observatorilor judeţeni. În prezent, Băiţan se află în preaviz până la data de 20 noiembrie, dar cu toate acestea pe postul său a venit Bogdan Păstrăv. Cu alte cuvinte, CSM Suceava are doi directori coordonatori adjuncţi. Verificând care sunt sarcinele unui asemenea post concluziile sunt simple. Până pe 20 noiembrie când lui Vasile Băiţan îi va expira preavizul, atât el cât şi Bogdan Păstrăv ar trebui să meargă la braţ să verifice şi să confirme prin semnătură consumul de apă, energie termică, gaz, energie electrică, poştă. De asemenea, ambii ar trebui să coordoneze şi să controleze personalul din subordine (administrator, amennajatorii bazelor sportive, şofer, paznic, instalatori, electrician). Ieri, în jurul orei 11, niciunul nu făcea acest lucru.

Bogdan Păstrăv nu este îngrijorat de faptul că postul pe care a fost numit pe filieră politică este încă ocupat. “Eu am abia câteva zile şi nu-mi fac griji din acest punct de vedere. Nici nu-l cunosc pe dl Băiţan. Nu a venit niciodată pe la club de când sunt eu director adjunct. În afara de asta eu am obţinut acest post în urma unui concurs pe baza unui proiect de management şi ştiu că acest post figura ca vacant la MTS. Acum aflu şi eu că la CSM mai este un director coordonator adjunct”, s-a limitat să declarare Bogdan Păstrăv.

La DSJ Suceava “apele se vor limpezi după 6 decembrie”

Daniel Ungurian l-a înlocuit în funcţia de director coordonator pe Cătălin Coman însă este foarte probabil ca fostul şef al DSJ să-şi recapete în instanţă postul

Nici la DSJ Suceava apele nu sunt tocmai limpezi. Numit director coordonator al Direcţiei pentru Sport a Judeţului Suceava printr-un ordin al ministrului Sorina Plăcintă, consilierul local PD-L, Daniel Ungurian, a făcut deja cunoştinţă cu noul loc de muncă şi se aşteaptă la un mandat cât mai lung la şefia DSJ. Ungurian l-a înlocuit în funcţie pe Cătălin Coman abia după ce acestuia i s-a terminat concediul medical, în care intrase la data de 5 octombrie.

După ce a făcut în primă fază o plângere prealabilă adresată Minesterului Tineretului şi Sportului, în care a invocat nelegalitatea ordinului emis de ministrul Sorina Plăcintă prin care a fost demis de la şefia DSJ, Cătălin Coman (consilier local PSD – Fălticeni) a acţionat în instanţă ordinul respectiv obţinând deja un răspuns favorabil. “Din ce am discutat cu avocatul meu, sunt şanse foarte mari să recapăt postul prin instanţă. Joi va avea loc un nou termen al procesului întrucât MTS a considerat că au existat vicii de procedură. Este foarte probabil ca de luni să revin la funcţia de director coordonator al DSJ Suceava”, a declarat Coman.

Dacă Coman va avea câştig de cauză în procesul care se derulează la Curtea de Apel Suceava, Daniel Ungurian spune că îi va lăsa locul acestuia. “Nu voi proceda aşa cum a făcut el. Nu voi intra în concediu medical. Dacă va fi să revină pe acest post, se va întâmpla asta doar până la 6 decembrie, când se vor limpezi apele. Nu vreau să mă îmbolnăvesc subit aşa cum a făcut el. Sunt surprins că el a acţionat în judecată ordinului doamnei ministru. El nu mi-a spus nimic despre aşa ceva. Mi-a zis că-şi va continua cariera de profesor la Nicu Gane Fălticeni şi la Universitate”, a declarat Daniel Ungurian.

Luni, noul şef al DSJ Suceava a organizat o şedinţă în care s-au discutat în principal chestiuni de ordin organizatoric. “I-am cunoscut pe toţi colegii de la Direcţia pentru Sport şi pot spune că vom alcătui o echipă bună pentru am alături nişte profesionişti. La prima şedinţă am discutat aspecte organizatorice, am consultat calendarul compeţiilor sportive din acest final de an urmând ca de acum să ne ocupăm de alcătuirea topurilor celor mai valoroşi sportive suceveni din 2009”, a mai precizat Ungurian.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version