Derby judetean castigat de falticeneni (Volei)


Intră acum și în grupul de

Sala de sport a Colegiului Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni a găzduit duminică, de la ora 11, derbiul judeţean al Campionatului Naţional de Volei – Divizia Cadeţi (masculin) în care s-au întâlnit CSŞ Nicu Gane şi LPS Suceava, meciul contând pentru etapa a IV-a.

La capătul unui joc viu disputat cu răsturnări spectaculoase de situaţie, gazdele s-au impus cu 3-2, la seturi. Debutul întâlnirii a fost însă la discreţia fălticenenilor care şi-au adjudecat rapid primul set, 25-16, după care a urmat a urmat un al doilea set mult mai disputat, cu două echipe care au mers mai tot timpul la egalitate. Pe final de set fălticenenii reuşesc să rupă ritmul şi să se impună cu 25 – 23.

La 2-0 pentru CSS “Nicu Gane”, sucevenii antrenaţi de Vasile Moşuc şi Vasile Honceriu intră mai hotărâţi pe teren şi sunt mult mai eficienţi în faza de finalizare, impunându-se în seturile trei şi patru cu 25-19 şi 25 – 21. În setul decisiv, băieţii lui Ionel Ciocan au demonstrat că nu întâmplător conduc ierarhia la zi a Seriei A, câştigând cu scorul de 15 – 11.

Înaintea ultimei etape, în care vor înfrunta LPS Bistriţa, voleibaliştii fălticeneni antrenaţi de Ionel Ciocan sunt pe primul loc în clasamentul Seriei A.


Intră acum și în grupul de