CSU Suceava, la al cincilea succes consecutiv (Handbal, Liga Nationala)


Intră acum și în grupul de

CS Universitatea Suceava – Poli Municipal Timişoara 32-26 (14-12)

De ziua sa, Leonard Bibirig a primit cadou din partea echipei locale de handbal, o victorie cu 32-26 în faţa Politehnicii Timişoara, acesta fiind al 5-lea succes consecutiv obţinut de “studenţi”. Aşa cum se aşteptau, confruntarea cu gruparea bănăţeană, nu a fost deloc uşoară pentru suceveni, care au reuşit să se desprindă decisiv abia în ultimul sfert de oră al întâlnirii.

În ziua în care a împlinit 39 de ani, Leonard Bibirig a mai câştigat un duel important în Liga Naţională, de această dată în faţa experimentatului sârb Nedeljko Vuckovic. Cu un portar Pralea în zi mare şi cu Răzvan Gavriloaia autor a 8 goluri, sucevenii au fost felicitaţi de antrenor la conferinţa de presă. “Consider această victorie ca pe un cadou şi le mulţumesc băieţilor, care merită felicitări pentru evoluţia de azi. Ne aşteaptă însă o săptămână dificilă cu două deplasări la Cluj şi Bacău şi de aceea trebuie să ne pregătim exemplar. Cred că dacă vom evolua aşa cum am făcut-o la Odorhei, putem obţine rezultate bune”, a declarat Bibirig, care a recunoscut că în pregătirea meciului a acordat o atenţie specială interului Şimicu, care a marcat azi doar 2 goluri.

Nedeljko Vuckovic nu a putut conta în meciul cu CS Universitatea pe aportul lui Goran Spahic, cel mai bun marcator al timişorenilor în acest sezon. Pe lângă diferenţa de valoare, absenţa lui Spahic şi felul în care Şimicu a fost anihilat de suceveni, sunt în opinia sârbului de pe banca lui Poli, motivele pentru care echipa sa a pierdut. “Ştiam că la Suceava va fi greu deparece aici este un teren periculos. I-am spus lui Simicu că trebuie să joace la cel mai înalt nivel şi pe un astfel de teren dacă vrea să ajungă un handbalist adevărat. Vreau să-i felicit pe jucătorii de la Suceava şi le urez succes în continuare. Încă nu ne putem compara cu această echiăă. Obiectivul nostru este evitarea retrogradării dar o clasare pe locurile 6-8 ar foarte bună”, a declarat Vuckovic.


Intră acum și în grupul de