Termenul de plata al restantelor fata de jucatori se prelungeste pana la sfarsitul anului


Intră acum și în grupul de

Aflat încă sub euforia victoriei de la prezidenţiale, primarul Ion Lungu s-a întâlnit marţi cu preşedintele FC Cetatea pentru a discuta cu privire la data la care Primăria va vira spre echipa locală ultima tranşă de bani din acest an. Edilul Sucevei i-a promis lui Anton că până la finele anului Cetatea Suceava va avea banii necesari pentru a-şi achita restanţele către jucători. Prioritatea lui Anton este să achite salariile pe luna octombrie şi cele cinci prime pentru egalurile cu FC Botoşani, Săgeata Stejaru, Delta Tulcea, CSM Rm. Sărat şi Tricolorul Breaza.

“De fiecare dată când domnul primar Ion Lungu a promis că ne dă nişte bani a făcut-o şi de aceea sunt convins că aşa se va întâmpla şi de această dată. Sper ca jucătorii să înţeleagă şi să fie siguri că primarul este alături de Cetatea Suceava”, a declarat Ciprian Anton.

Imediat după remiza cu Tricolorul Breaza, jucătorii Cetăţii au primit liber din partea antrenorului Ioan Radu, “alb-albaştrii” fiind anunţaţi atunci că în jurul datei de 15 decembrie vor intra posesia banilor.


Intră acum și în grupul de