„Razesii” suceveni vor sa caştige duelul cu „Pandurii” din Targu Jiu (Handbal masculin – Liga Nationala)


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă 30 ianuarie de la ora 17.00, în sala LPS, CS Universitatea Suceava va întâlni în prima etapă a returului de campionat echipa Pandurii Tg.Jiu.

În prima etapă a returului Ligii Naţionale de handbal masculin, CS Universitatea Suceava va întâlni formaţia Pandurii Târgu Jiu. Sucevenii sunt dornici de revanşă după meciul din tur când au fost învinşi cu 26-22 de olteni, într-o dispută mai mult decât „aprigă”.

„Începutul returului de campionat este deosebit de important pentru noi deoarece vom avea patru jocuri cu echipe de top, Pandurii Târgu Jiu, Minaur Baia Mare, HCM Constanţa şi Steaua. Am urmărit cu atenţie formaţia olteană şi trebuie să spun că au un lot extrem de valoros, unul din primele trei la aceste moment din Liga Naţională. După un tur de campionat excelent, cel mai bun din istoria clubului, cei din Târgu Jiu au hotărât să mai aducă câţiva jucători aşa că au mai achiziţionat trei jucători: un inter dreapta macedonean, pe Filip şi Ciobanu de la Steaua.

Sper ca jucătorii noştri să se mobilizeze în mode deosebit şi să câştigăm acest meci pentru că este unul de moral şi pentru că jucăm în faţa propriilor suporteri. Avem nevoie de puncte, mai ales că am „pierdut” două după retragerea celor de la CSM Medgidia. La fel ca oricine ne-am făcut un calcul pentru primele patru runde de campionat, dar noi suntem modeşti şi mizăm doar pe jocurile de la Suceava”, a declarat antrenorul formaţiei CS Universitatea Suceava, Leonard Bibirig.

„Sunt sigur că vom câştiga”, a afirmat căpitanul echipei CSU Suceava, Adrian Chiruţ

Din lotul formaţiei sucevene pentru partida cu Pandurii Târgu Jiu vor lipsi în mod cert Şoldănescu şi Grigorie, dar se va putea conta pe pivotul Ignat. Toţi handbaliştii suceveni sunt conştienţi de importanţa partide cu Pandurii Târgu Jiu şi mizează pe o victorie.

„Ştim că vom avea în faţă o echipă foarte valoroasă pe care am urmărit-o şi în tur şi în turneul „Cupa Energeticianului” de la Târgu Jiu. Este cel mai bun tur făcut de olteni în istoria clubului, dar eu cel puţin, nici nu m-am gândit la înfrângere şi sunt sigur că vom câştiga”, a afirmat căpitanul formaţiei CSU Suceava, Adrian Chiruţ.

„În meciul tur am pierdut şi din cauza greşelilor noastre şi vrem să ne apropiem victoria pe terenul nostru. Toţi suntem concentraţi pentru a face un joc bun în disputa cu Pandurii Târgu Jiu şi să câştigăm”, a declarat conducătorul de joc al formaţiei CSU Suceava, Cristian Bursuc.

„Şi echipa noastră şi eu personal am de luat o revanşă pentru meciul din tur când am fost eliminat de pe teren pe nedrept. Am urmărit partida din tur de mai multe ori şi se vede clar că nu a fost vina mea.

Sper ca de această dată arbitrii să vadă mai bine, pentru că oricum sunt aceeaşi ca la meciul tur şi să câştigăm la o diferenţă de cel puţin cinci goluri”, a declarat portarul formaţiei CSU Suceava, Bogdan Pralea.

„Ştim cu cine vom juca, i-am urmărit pe adversarii noştri cu atenţie şi suntem pregătiţi să ne luptăm cu ei. Sunt convins că dacă vom juca bine în apărare şi ne vom îmbunătăţi procentajul pe atac îi vom învinge. Pentru mine personal clasamentul golgeterilor nu contează, important este ca echipa noastră să-şi atingă obiectivul”, a declarat extrema dreaptă a formaţiei CSU Suceava, Răzvan Gavriloaia.

„Meciul cu Pandurii Târgu Jiu este un meci de 1, X, 2, dar avem şanse reale pentru a-l câştiga. Eu voi juca oriunde este nevoie şi sper să câştigăm”, a conchis pivotul formaţiei CSU Suceava, Ioan Tcaciuc.


Intră acum și în grupul de