Echipa CSM Suceava, pe locul IV in grupa I a Campionatului National Under 14 (Hochei pe gheata)


Intră acum și în grupul de

La finele săptămânii trecute la Bucureşti a avut loc turneul cu numărul V din cadrul Campionatului Naţional de hochei pe gheaţă Under 14. La sfârşitul acestei competiţii formaţia suceveană s-a clasat pe locul IV în grupa I şi va mai avea de disputat două turnee, la Braşov şi Bucureşti pentru clasamentul VII-X.

„Nu ne-au interesat neapărat rezultatele în turneul bucureştean, ci acumularea de experienţă pentru toţi componenţii lotului formaţiei noastre. Am introdus pe gheaţă şi jucători mult mai mici ca vârstă, de 10, 11 şi 12 ani şi am avut plăcuta surpriză să constat că s-au descurcat admirabil.

Mai mult chiar Alexandru Tăuteanu de 10 ani şi Bogdan Vasiliu de 11 ani au intrat în vederile clubului Steaua bucureşti care doreşte să le facă o dublă legitimare pentru grupa de 12 ani. Colaborarea cu prestigiosul club bucureştean ar putea fi extinsă prin crearea unei formaţii de Divizia A la Suceava.

Aici la Suceava s-a mai jucat hochei de nivel bun şi lucrurile ar putea reveni în atenţie. La acest fapt se mai adaugă încă unul şi anume acela că mulţi dintre tinerii sportivi care termină junioratul la clubul Steaua nu-şi pot continua activitatea la nivel de seniori şi ar putea realiza acest lucru în cadrul grupării nou create la Suceava. Există o singură condiţie pentru realizarea acestui proiect şi anume acoperirea patinoarului din Suceava pentru ca iubitorii hocheiului sucevean să-şi poată urmări pe viu favoriţii, în alte condiţii meciurile de campionat se vor disputa pe patinoare acoperite”, a declarat antrenorul secţiei de hochei pe gheaţă a CSM Suceava, Constantin Curelaru.

Memorialul „Ştefan Tomovici” la ediţia a IV-a

Una dintre cele mai aşteptate competiţii hocheistice sucevene este memorialul „Ştefan Tomovici”. Competiţia ajunsă la ediţia a IV-a se va desfăşura la Suceava în perioada 12-14 februarie. La turneu vor participa atât echipe de copii şi juniori, cât şi cele de veterani ale Sucevei şi Rădăuţiului, Ploieştiului şi Galaţiului.
„De fiecare dată cei care au venit la Suceava s-au simţit foarte bine şi nu au regretat faptul că au venit în Bucovina. Şi în acest an mizăm pe relaţiile nostre bune cu cei din Ploieşti şi Galaţi şi aşteptăm la Suceava foste glorii cum ar fi Huţanu, Nistor, Olinici sau D.Moroşan. Sper ca şi în acest an Memorialul „Ştefan Tomovici” să fie o bucurie pentru iubitorii hocheiului”, a afirmat antrenorul Constantin Curelaru.


Intră acum și în grupul de