Sala “Unirea”, gazda a unei “duble” dintre CSMU LPS Suceava si Videoclip Ploiesti (Volei masculin – Divizia A2)


Intră acum și în grupul de

Vineri de la ora 17.00 şi sâmbătă de la ora 11.00, formaţia suceveană va juca două meciuri din etapa I a play-off-ului

La finele acestei săptămâni sala „Unirea” din Suceava va găzdui două meciuri din cadrul etapei I a play-off-ului seriei est a Diviziei A2 de volei masculin. Ocupanta locului secund la sfârşitul sezonului regulat, CSMU LPS Suceava va întâlni echipa Videoclip Ploieşti. Pentru a face economie de bani, timp şi efort, cele două grupări au hotărât să joace ambele partide la Suceava. Etapa I a play-off-ului Diviziei A2 se joacă în sistem de cel mai bun din trei meciuri, al doilea dintre ele urmând a fi găzduit de formaţia mai slab clasată în clasament. Cum se presupune, pe bună dreptate de altfel, că sucevenii se vor impune în ambele dispute cu ploieştenii ultima dispută nu mai avea sens.

„Cei de la Videoclip Ploieşti au acceptat oferta noastră şi au hotărât să joace şi cel de-al doilea meci din etapa I a turneului play-off tot la Suceava, acelaşi lucru petrecându-se şi în întâlnirea dintre Ştiinţa Bacău şi Deltacons Tulcea. Aşadar vineri de la ora 17.00 vom juca un prim meci cu ploieştenii, iar sâmbătă de la ora 11.00 al doilea.

Pentru aceste două partide vom încerca să-i menajăm pe Giurcă şi Suson uşor accidentaţi pentru că suntem convinşi că ne putem impune în faţa adversarilor noştri şi vom avea nevoie de ei în disputele mult mai dificile ce vor urma”, a declarat antrenorul echipei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.


Intră acum și în grupul de