Acasă Sport Rezultate de exceptie pentru sportivii suceveni la Campionatele Nationale indoor (Atletism, juniori...

Rezultate de exceptie pentru sportivii suceveni la Campionatele Nationale indoor (Atletism, juniori II)


Intră acum și în grupul de

Campionatele Naţionale de Atletism pentru juniori II care s-au desfăşurat la finele săptămânii precedente la Bucureşti au reprezentat un succes neaşteptat pentru sportivii suceveni. Pe lângă medaliile obţinute, tinerii atleţi suceveni au realizat şi câteva recorduri naţionale şi timpi remarcabili la categoria lor de vârstă.

Performerul Campionatelor Naţionale de Atletism pentru juniori II din judeţul Suceava a fost tânărul Ilie Bogdan Macovei, elev al Liceului „Bogdan Vodă” din Câmpulung Moldovenesc, el reuşind să cucerească medalia de argint în proba de 800 de metri cu timpul de 1 minut, 58 de secunde şi o zecime şi medalia de bronz în proba de 1.500 de metri cu timpul de 4 minute, 5 secunde şi 18 sutimi. Remarcabil este faptul că sportivul de la CSM Suceava pregătit de profesoara Elena Ţâmpău, este mai mic ca vârstă cu doi ani decât adversarii săi rezultatele obţinute de el fiind noi recorduri naţionale la categoria juniori III.



„Sportivul nostru a muncit extrem de mult pentru performanţele realizate. Toţi cei care au făcut sport ştiu că fără sacrificii nu se pot obţine rezultate. Mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit şi au avut încredere în noi şi sperăm să ne descurcăm la fel de bine şi în continuare,” a declarat antrenoarea Elena Ţâmpău.

O altă performanţă de excepţie a fost realizată de atletul Alexandru Lucanu de la CSŞ Gura Humorului, sportivul pregătit de soţii Lucaci, reuşind să devină vicecampion naţional în proba de 400 de metri cu timpul de 51 de secunde şi 37 de sutimi.

„Ne bucură rezultatul obţinut de sportivul nostru şi avem încredere în el că va progresa. El se pregăteşte pentru Jocurile Mări Negre din acest an care vor avea loc în România şi pentru Balcaniada de juniori”, a afirmat profesoara Daniela Lucaci.

Foarte aproape de podiumul de premiere a fost sportiva de la LPS Suceava Iuliana Chelariu, pregătită de profesorul Toader Flămând, care s-a situat pe locul IV în probele de 400 şi 800 de metri. Rezultate bune au obţinut şi sportivii Iulian Creţu, locul VII în proba de 3.000 de metri şi Marius Hasciovschi, locul VIII în aceeaşi probă, sportivi antrenaţi de profesorul Iustin Tătărău.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version