Formatia Liceului cu Program Sportiv din Suceava, in grafic pentru calificarea la turneul semifinal (Handbal masculin – juniori III)


Intră acum și în grupul de

Echipa LPS Suceava şi-a consolidat poziţia secundă în grupa A a Campionatului Naţional de handbal masculin al juniorilor III după cel de-al treilea turneu desfăşurat la Piatra Neamţ. Tinerii handbalişti suceveni au cedat, la fel ca în primele două turnee, în faţa nemţenilor şi a învins grupările din Vaslui şi Botoşani.

Rezultate înregistrate în turneul de la Piatra Neamţ de LPS Suceava: LPS Piatra Neamţ – LPS Suceava 37-15, LPS Suceava – LPS Vaslui 25-23, LPS Suceava – LPS Botoşani 27-16.

„Este adevărat că am pierdut net în faţa gazdelor turneului, dar pentru că era chiar primul meci am hotărât la un moment dat să rulăm întreg lotul de jucători. Băieţii s-au mişcat bine, mai puţin din punct de vedere tehnic, însă la capitolul fizic am fost peste adversarii noştri din Vaslui şi Botoşani. Trebuie să menţionez faptul că portarul nostru din acest turneu, Eduard Duman este cu doi ani mai mic decât colegii săi de echipă, dar s-a descurcat admirabil în condiţiile în care titularul postului a fost indisponibil. De asemenea pot să remarc progresul realizat de pivotul Paul Marmeliuc şi evoluţia constant bună a interilor Ioan Zahariuc şi Mihai Moţpan.

Mai sunt două turnee din acest sezon, primul la Suceava în perioada 13-14 martie, iar cel de-al doilea la Vaslui şi nu cred că putem scăpa locul secund care ne va duce la turneul semifinal. Îi aşteptăm pe iubitorii handbalului sucevean la sala LPS pentru ai vedea la lucru generaţia următoare de handbalişti suceveni”, a declarat antrenorul echipei de handbal masculin juniori III a LPS Suceava, Iulian Dugan.

Din formaţia LPS Suceava la turneul de la Piatra Neamţ au făcut parte jucătorii: Eduard Duman, Ştefan Alexandru, Robert Enescu, Paul Marmeliuc, Paul Drumea, Ioan Zahariuc, Valdimir Frij, Marian Marţuneac, Sergiu Todică, Iulian Alexa, Robert Drăgoi, Cosmin Turcu, Mihai Moţpan, Ovidiu Bădiliţă şi Rareş Rotundu.

Clasament

1. LPS Piatra Neamţ 9 9 0 0 331-216 18
2. LPS Suceava 9 6 0 3 229-241 12
3. LPS Vaslui 9 3 0 6 249-258 6
4. LPS Botoşani 9 0 0 9 224-318 0

LPS Iaşi s-a retras din competiţie.


Intră acum și în grupul de