Formatia Liceului cu program Sportiv din Suceava lupta pentru calificarea in turneul play-off (Rugby, Campionatul National Under 19)


Intră acum și în grupul de

Una din performerele primei părţi a sezonului 2009-2010 al Campionatului Naţional de rugby pentru juniori Under 19 este echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava. Sportivii pregătiţi de profesorul Dumitru Livadaru au reuşit câteva rezultate deosebite învingând pe stadionul „Unirea” echipe de top ca CSM Baia Mare şi Cleopatra Constanţa şi în deplasare gruparea Metrorex Bucureşti. După prima parte a campionatului echipa LPS Suceava se află pe locul IV la doar o victorie distanţă de liderul CSM Baia Mare.

„Pentru noi important este să ne clasăm pe unul dintre primele patru locuri la finele sezonului regulat, o astfel de poziţionare ducându-ne automat în turneul play-off în care se vor decide medaliatele acestui an. Noi am început pregătirea din data de 11 ianuarie şi continuăm să ne antrenăm la Suceava pentru returul de campionat.

Primele două partide sunt extrem de importante pentru noi, în prima etapă care va avea loc pe data de 20 martie întâlnind în deplasare echipa Rulmentul Bârlad, pentru ca apoi să jucăm acasă cu ocupanta locului secund RC „Pantelimon” Bucureşti” a declarat antrenorul echipei de rugby juniori Under 19 a LPS Suceava, Dumitru Livadaru.

Din lotul formaţiei LPS Suceava în pregătiri cu lotul naţional al României se află doi sportivi, Gabriel Conache şi Florea.


Intră acum și în grupul de