Rezultate bune pentru sportivii dorneni: Alexandru Prâsneac, record național la Juniori 3, iar Claudia Ionela Costiuc a urcat de două ori pe podiumul de premiere la Campionatul Național de Atletism Indoor Juniori 1


Intră acum și în grupul de

Sportivii dorneni au obținut, în zilele de vineri și sâmbătă, la Campionatului Național de Atletism Indoor Juniori 1 care s-a desfășurat la București, rezultate deosebite.

Astfel, cea mai importantă performanță pentru Clubul CSM Dorna Vatra-Dornei este evoluția tânărului sportiv Alexandru Prâsneac care s-a clasat al patrulea la Juniori 1, dar a reușit să stabilească recordul național în proba de 800 metri la categoria Juniori 3 cu timpul de 1,57,59

O altă performanță surpriză este clasarea sportivei Claudia Ionela Costiuc, care este junioară 2 în primul an și care a obținut medalia de argint în proba de 400 m și medalia de bronz în proba de 800 m.

Antrenorul dornean Cristian Prâsneac s-a declarat foarte bucuros de realizarea recordul național de sportivul Alexandru Prâsneac considerând că acest rezultat îl va motivea pentru cursele urmatoare.

„Am mai reușit în anii anteriori să stabilesc recorduri naționale, dar acesta este primul record național din postura de antrenor și în acelaș timp și tatăl sportivului . Aș vrea să remarc și evoluția Claudiei Ionela Costiuc care prin reușitele din acest an ne să speranța, pe viitor, la medalii internaționale cât mai strălucitoare. Sportivă are și o vârstă mai frageda și este mai puțin experimentă față de adversarele ei care sunt mai mari. Aș vrea șă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin profesorilor de la Școala Gimnazială Nr.4 Vatra-Dornei, dar aș vrea să mulțumesc și admistrației locale, Black-Hill, Aqua Carpatica și Coloana Center Vatra-Dornei”, a spus Cristian Prâsneac.


Intră acum și în grupul de