CSM Bucovina Suceava vizeaza o comportare mai buna in etapa a II-a (Rugby – Campionatul National de rugby in 7)


Intră acum și în grupul de

CSM Bucovina Suceava va participa la finele acestei săptămâni, la Constanţa, la etapa a II-a a Campionatului Naţional de rugby în 7. După prima rundă din această competiţie formaţia suceveană s-a clasat pe locul 11 din 12 echipe.

Gruparea suceveană vizează o comportare mult mai bună în această a doua etapă, deşi are de jucat pe rând cu Ştiinţa Petroşani, CSM Bucureşti, Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad, Dinamo şi CSM Baia Mare.

„În pofida programului dificil de meciuri pe care-l avem vrem să adunăm mai multe puncte decât în prima etapă. Din păcate din lotul echipei noastre lipsesc doi sportivi cu calităţi deosebite pentru rugby în 7, Flutur şi Tiberiu Conache, ambii bolnavi.
Avem totuşi o formulă de echipă alcătuită dintr-o combinaţie de tinereţe şi experienţă care cred că va da rezultate. Problemele nu sunt legate de lot sau de accidentări, ci de faptul că participăm din nou la competiţii din bani împrumutaţi. Sper ca în cel mai scurt timp să se rezolve problemele legate de finanţare atât de la Consiliul Local Suceava, cât de la Autoritatea Naţională pentru Sport. Noi am depus toate eforturile până în prezent, însă este extrem de complicat de jucat rugby „pe inima goală”, a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

Din lotul formaţiei sucevene care participă la etapa a II-a a Campionatului Naţional de rugby în 7 fac parte sportivii: Preutescu, Hamciuc, O.Soloniuc, Creţuleac, Drelciuc, Oprea, Ştefancu, Onofrei, Brăteanu, Bursuc şi Buzatu.


Intră acum și în grupul de