Andreea Cucosel, campioana nationala in proba de 200 metri (Atletism – Campionatele Nationale copii I si II)


Intră acum și în grupul de

Campionatele Naţionale de Atletism pentru copii I şi copii II care s-a încheiat la finele săptămânii trecute la Bucureşti a confirmat valoarea atletismului juvenil sucevean. Trei dintre tinerii şi foarte promiţătorii sportive suceveni au reuşit să urce pe podiumul de premiere într-o competiţie în care au luat startul 591 de atleţi de la 94 de cluburi.

Cea mai strălucitoare medalie a fost cucerită de tânăra Andreea Cucoşel de la LPS Suceava în proba de 200 metri. Tot ea s-a clasat la un pas de podiumul de premiere în proba de 60 metri plat.

„Sunt foarte mulţumit de performanţa realizată de sportiva clubului nostru mai ales dacă ne gândim la faptul că practică atletismul doar de jumătate de an. Andreea Cucoşel a fost descoperită de profesorul Cezar Munteanu din Adâncata şi promite să ajungă o mare campioană” a declarat actualul antrenor al sportivei de la LPS Suceava, Toader Flămând.

Celelalte două medalii obţinute de sportivii suceveni au fost realizate de Laurenţiu ţâmpău de la CSM Suceava, argint în proba de 800 metri la categoria copii I şi Alexandra Vanesa Bogdan de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni, tot argint în proba de 600 de metri categoria copile I.

Comportări deosebite au avut şi atletele Georgiana Popovici (LPS Suceava), locul IV în proba de 800 metri şi Andreea Bucătariu (CN „Nicu Gane” Fălticeni), locul VI în aceeaşi probă.


Intră acum și în grupul de