CSM Bucovina Suceava, singura echipa care a ramas fara niciun punct la finalul turului (Rugby, Divizia Nationala)


Intră acum și în grupul de

În etapa a V-a a grupei A, U Cluj – CSM Bucovina suceava 54-5 (14-0)

Rugbiştii de la CSM Bucovina Suceava au “încasat” cea de-a cincea înfrâgere consecutivă pe terenul formaţiei U Cluj. La capătul unui meci dominat de gazde, scorul a fost 54-5 în favoarea lor, consemnând astfel încă un eşec usturător pentru elevii antrenorului Constantin Vlad.

Formaţia suceveană nu a evoluat rău pe parcursul primei reprize, însă la fel ca la fiecare partidă din acest debut de sezon s-au “tăiat” pe final.

“N-am jucat rău în prima parte a întâlnirii şi am fi putut şi mai mult dacă nu am fi avut un jucător eliminate pe parcursul primei reprize. S-a văzut clar că nu suntem pregătiţi pentru lupta cu echipele profesioniste. Acum ar trebui să mărim numărul de antrenamente, însă la echipa noastră nu este posibil acest lucru pentru că jucătorii noştri mai fac şi servici.

Oricum, ne pregătim pentru turneul play-out acolo unde vom avea ca adversare formaţii cu care ne putem lupta de la egal la egal. La meciul cu U Cluj am înregistrat şi un debut în echipa noastră, moldoveanul Radu Cibotari în vârstă de 20 de ani. Fără cinci titulari, Nichiforiuc, Ştefancu, Opariuc, Varvaroi şi Teodorovici nu s-a putut mai mult la Cluj”, a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.


Intră acum și în grupul de