Non Stop 13 Decembrie, campioana primei editii a Cupei Cartierelor – Falticeni (Fotbal)

Echipa Non Stop 13 Decembrie şi-a confirmat statutul de favorită şi a câştigat prima ediţie a Cupei Cartierelor – 2010, competiţie ce avut loc în acest week-end pe Stadionul “Tineretului” şi în sala de sport a Colegiului Agricol Fălticeni. În finală, Non Stop 13 Decembrie a întrecut pe FC Simba Invest 2 Grăniceri, după executarea penaltiurilor, la sfârşitul timpului regulamentar scorul fiind egal, 2-2. Din echipa Non Stop 13 Decembrie au făcut parte: Silviu Iederan (Foresta Mălini), Andrei Ailenii (Foresta Mălini), Octavian Vadana, Alin Jilavu, Nicu Ailenii (Danalis Zvoriştea) şi Florin Ailenii (Cetatea Tg. Neamţ).

În finala mică s-au întâlnit Prometeu şi CSM Republicii, câştig de cauză având pompierii, scor 7-1.

La festivitatea de premiere au participat 300 de persoane, aceasta fiind cea mai mare asistenţă a sălii de sport a Colegiului Agricol Fălticeni.

Primele trei formaţii au primit cupe, medalii, diplome şi tricouri, iar primele opt au fost premiate cu tricouri şi diplome. S-au acordat premii pentru golgheterul turneului, Costel Vicu (FC Simba Invest) – 27 goluri marcate, fotbalist care evoluează în liga a IV-a la Unirea Boroaia şi cel mai bun portar, premiu atribuit lui Bogdan Bratu (CSM Republicii). Trofeul fair-play a fost acordat echipei Costy-Romy, jucătorii primind tricouri şi diplome.

Prima ediţie a Cupei Cartierelor – Fălticeni 2010 s-a dovedit un succes în opinia celor prezenţi dar şi a organizatorilor: “De mult timp nu am a mai fost aşa o emulaţie la o competiţie sportivă organizată la Fălticeni. Încă o dată fotbalul s-a dovedit că este un sport iubit la Fălticeni. Timp de trei zile am încercat să oferim tuturor amatorilor de fotbal şansa de a se confrunta într-un cadru organizat. Cu siguranţă anul viitor va fi şi o a doua ediţie”, a declarat Cătălin Coman, directorul Direcţiei pentru Sport a Judeţului Suceava.

Cupa Cartierelor – Fălticeni 2010 a fost organizată de DSJ Suceava, CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni în colaborare cu SuceavaSport.ro şi partenerii media Crai nou, Monitorul de Suceava şi Radio AS Fălticeni.