Non Stop 13 Decembrie, campioana primei editii a Cupei Cartierelor – Falticeni (Fotbal)


Intră acum și în grupul de

Echipa Non Stop 13 Decembrie şi-a confirmat statutul de favorită şi a câştigat prima ediţie a Cupei Cartierelor – 2010, competiţie ce avut loc în acest week-end pe Stadionul “Tineretului” şi în sala de sport a Colegiului Agricol Fălticeni. În finală, Non Stop 13 Decembrie a întrecut pe FC Simba Invest 2 Grăniceri, după executarea penaltiurilor, la sfârşitul timpului regulamentar scorul fiind egal, 2-2. Din echipa Non Stop 13 Decembrie au făcut parte: Silviu Iederan (Foresta Mălini), Andrei Ailenii (Foresta Mălini), Octavian Vadana, Alin Jilavu, Nicu Ailenii (Danalis Zvoriştea) şi Florin Ailenii (Cetatea Tg. Neamţ).

În finala mică s-au întâlnit Prometeu şi CSM Republicii, câştig de cauză având pompierii, scor 7-1.

La festivitatea de premiere au participat 300 de persoane, aceasta fiind cea mai mare asistenţă a sălii de sport a Colegiului Agricol Fălticeni.

Primele trei formaţii au primit cupe, medalii, diplome şi tricouri, iar primele opt au fost premiate cu tricouri şi diplome. S-au acordat premii pentru golgheterul turneului, Costel Vicu (FC Simba Invest) – 27 goluri marcate, fotbalist care evoluează în liga a IV-a la Unirea Boroaia şi cel mai bun portar, premiu atribuit lui Bogdan Bratu (CSM Republicii). Trofeul fair-play a fost acordat echipei Costy-Romy, jucătorii primind tricouri şi diplome.

Prima ediţie a Cupei Cartierelor – Fălticeni 2010 s-a dovedit un succes în opinia celor prezenţi dar şi a organizatorilor: “De mult timp nu am a mai fost aşa o emulaţie la o competiţie sportivă organizată la Fălticeni. Încă o dată fotbalul s-a dovedit că este un sport iubit la Fălticeni. Timp de trei zile am încercat să oferim tuturor amatorilor de fotbal şansa de a se confrunta într-un cadru organizat. Cu siguranţă anul viitor va fi şi o a doua ediţie”, a declarat Cătălin Coman, directorul Direcţiei pentru Sport a Judeţului Suceava.

Cupa Cartierelor – Fălticeni 2010 a fost organizată de DSJ Suceava, CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni în colaborare cu SuceavaSport.ro şi partenerii media Crai nou, Monitorul de Suceava şi Radio AS Fălticeni.


Intră acum și în grupul de