Noua medalii si cinci recorduri personale pentru sportivii suceveni (Tir sportiv, Campionatul national de juniori)


Intră acum și în grupul de

Etapa a III-a a Campionatului naţional probele de puşcă şi pistol glonţ şi aer comprimat s-a desfăşurat la Complexul Sportiv “Iosif Sârbu” din Bucureşti, în perioada 13-16 mai, şi a avut ca invitaţi sportivii celor 34 de secţii afiliate la Federaţia Română de Tir Sportiv.

CSM Suceava a fost reprezentată de sportivii Alexandru Bahan la juniori II şi Ilie Călin la juniori I, iar CSŞ Rădăuţi de Ana-Maria Toderaş la junioare II.

În urma celor două zile de concurs s-au obţinut următoarele rezultate:

Ilie Călin – un loc II la 40 focuri picioare glonţ juniori I (record personal) şi cea mai buna finala la 60 focuri culcat-proba olimpică;
Ana-Maria Toderaş – un loc II la 40 focuri culcat junioare II;
Ana-Maria Toderaş – un loc II la 20 focuri picioare junioare II (record personal);
Ana-Maria Toderaş – un loc II la 20 focuri genunchi junioare II;
Ana-Maria Toderaş – un loc II la 3X20 focuri junioare II (record personal);
Alexandru Bahan – un loc I la 40 focuri culcat juniori II (record personal);
Alexandru Bahan – un loc I la 20 focuri picioare juniori II;
Alexandru Bahan – un loc I la 20 focuri genunchi juniori II (record personal);
Alexandru Bahan – un loc I la 3X20 focuri juniori II.

„Poate nu toate rezultatele sunt de excepţie, dar cele 9 medalii şi 5 recorduri personale obţinute de cei trei sportivi antrenaţi de mine îmi dau încredere în curba ascendentă de formă în care ei s-au înscris prin ultima participare.

Următoarea competiţie la care vom participa şi sperăm să avem înţelegerea şi susţinerea cluburilor ca întotdeauna, va fi etapa a V-a a Campionatului naţional de la Iaşi, în perioada 17-20 iunie, acolo unde doresc să obţin punctele necesare calificării cu toţi sportivii componenţi ai echipelor de fete, băieţi, juniori mari şi mici. Efortul este extrem de mare, având în vedere că pentru a pregăti aceşti copii talentaţi am nevoie de mai multe cartuşe, ţinte şi, nu în ultimul rând, arme de calitate şi echipament.

Sunt convins însă că ne vom descurca, deoarece entuziasmul sportivilor mei, împreună cu al meu, ne vor da puteri să realizăm tot ce ne propunem ca în fiecare an sportiv de 12 ani încoace”, a declarat antrenorul secţiei de tir sportiv din cadrul CSM Suceava şi de la CSŞ Rădăuţi, Ştefan Buiucliu.


Intră acum și în grupul de