Niciun punct pentru echipa LPS Suceava la turneul semifinal (Handbal feminin – juniori III)


Intră acum și în grupul de

Timp de trei zile la sfârşitul săptămânii trecute la Corabia (judeţul Olt) au avut loc meciurile din cadrul grupei a II-a a turneului semifinal al Campionatului Naţional de handbal feminin pentru juniori III. Formaţia Liceului cu Program Sportiv din Suceava a avut ca adversare pe rând echipei CSŞ Târgu Neamţ, CSŞ Galaţi, CS Sc 181 SSP Bucureşti şi Dolchimex Caracal.

Deşi s-au străduit, elevele profesorului Ilie Pîţu au pierdut toate cele patru partide disputate.

„Singurul meci echilibrat care ne-a şi schimbat de altfel ordinea de zi a fost primul, cel cu CSŞ Târgu Neamţ. Jucătoarele noastre s-au străduit dar nu au putut depăşi o formaţie puternică cu talie deosebită. Am pierdut la diferenţă de trei goluri şi apoi am considerat că este bine să folosim toate sportivele din lot pentru a acumula experienţă competiţională deoarece oricum nu mai aveam nicio şansă de calificare. Sper ca aceste patru meciuri să le prindă bine jucătoarelor noastre şi în sezonul viitor să facă mai mult”, a declarat antrenorul echipei de handbal feminin juniori III a LPS Suceava, Ilie Pîţu.

Din formaţia suceveană au făcut parte sportivele: Diana Ivanov, Andreea Petroneac, Oana Polocoşer, Estera Polocoşer, Anca Polocoşer, Bianca Porohniuc, Iulia Faig, Maria Pintilei, Raluca Băncescu, Lavinia Gafencu şi Roxana Sava


Intră acum și în grupul de