Nicio sansa pentru echipa LPS in disputa cu maramuresenii (Handbal masculin – turneul final juniori II)


Intră acum și în grupul de

În cel de-al doilea meci al seriei a II-a a turneului final al Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori II formaţia LPS Suceava a întâlnit echipa CSŞ nr.2 Minaur Baia Mare. După ce au cedat la limită în primul joc, scor 30-31 în disputa cu CSŞ Sibiu, sucevenii şi-au pus toate speranţele în meciul cu maramureşenii. Din păcate nu au avut absolut nicio şansă, gruparea suceveană având nu mai puţin de 3 cartonaşe roşii şi 13 eliminări, scorul final al partidei fiind 40-29 în favoarea celor de la CSŞ nr.2 Minaur Baia Mare.

„Jucătorii noştri s-au mobilizat în meciul cu echipa din Baia Mare, dar nu au fost lăsaţi să se desfăşoare. Eram învinşi din momentul în care am intrat pe teren, la trei eliminări totale din joc şi 26 de minute în inferioritate nu mai era nimic de făcut.
Oricum, consider că băieţii s-au mişcat bine şi sunt convins că anul viitor vor avea un cuvânt greu de spus dacă se vor mai califica la turneul final”, a declarat antrenorul formaţiei sucevene, Bogdan Macovei.


Intră acum și în grupul de