Cinci medalii pentru sportivii de la LPS Suceava (Lupte greco-romane – Campionatul National Scolar)


Intră acum și în grupul de

Campionatul Naţional Şcolar de Lupte greco-romane care s-a desfăşurat la finele săptămânii trecute la Mangalia a prilejuit o nouă comportare deosebită a sportivilor suceveni. Din cei opt luptători cu care LPS Suceava s-a prezentat la competiţie, cinci au urcat pe podiumul de premiere la întreceri fiind prezenţi peste 170 de sportivi.

Titlul de campioni naţionali l-au obţinut Vasile Dudău la categoria 46 de kilograme şi Daniel Crîşmariu la categoria 54 de kilograme la categoria 46 de kilograme şi Daniel Crîşmariu la categoria 54 de kilograme. Pe treapta a doua a podiumului de premiere s-au situat Mihai Mihai, la categoria 42 de kilograme şi Mihai Mihuţ la categoria 46 de kilograme. Medalie de bronz la Campionatele Naţionale Şcolare a obţinut Ionuţ Acostăchiaoie, o comportare deosebită având şi Ştefan Babei, locul V la categoria 85 de kilograme.

„Căldura a fost un „inamic” deosebit în Sala Sporturilor din Mangalia. Băieţii au reuşit să se mobilizeze în pofida acestui fapt şi a adversităţii publicului şi au obţinut rezultate peste aşteptări”, a declarat antrenorul Andrei Bolohan.

Câştigătorii categoriilor 46 şi 54 de kilograme, Vasile Dudău şi Daniel Crîşmariu vor face parte din lotul naţional al României care va participa la Campionatele Europene pentru juniori ce vor avea loc în Slovenia.


Intră acum și în grupul de