Progres real pentru CSM Bucovina Suceava la final de sezon (Rugby – Campionatul National in 7)


Intră acum și în grupul de

Echipa suceveană a ocupat locul VIII în etapa a III-a a campionatului

La sfârşitul săptămânii trecute la Baia Mare s-a disputat cea de-a III-a etapă a Campionatului Naţional de rugby în şapte. CSM Bucovina Suceava a făcut parte din grupa B împreună cu Dinamo, CSM Baia Mare, Farul Constanţa, U Timişoara şi CSU Arad.

Dacă în primele două runde ale Campionatului Naţional de rugby în şapte formaţia suceveană s-a clasat defiecare dată pe penultimul loc în clasament, în a treia şi ultima etapă a sezonului ea s-a situat pe locul VIII. Elevii antrenorului Constantin Vlad au pierdut cu 7-17 partida cu Farul Constanţa, dar apoi s-au impus în faţa celor de la U Timişoara. Au urmat apoi două înfrângeri, una la limită în faţa celor de la CSU Arad şi una la scor în faţa gazdelor de la CSM Baia Mare. În ultimul meci din grupa B, CSM Bucovina Suceava a produs surpriza impunându-se cu 19-0 în faţa celor de la Dinamo Bucureşti.

În urma acestui rezultat gruparea suceveană a jucat în grupa V-VIII, dar din cauza accidentărilor au cedat în faţa celor de la U Timişoara şi Ştiinţa Petroşani clasându-se pe final pe locul VIII.

„Sunt mulţumit de evoluţia jucătorilor noştri pe un teren extrem de dificil şi o ploaie torenţială în ziua de sâmbătă. Dacă nu s-ar fi accidentat câţiva jucători şi l-am fi avut doar pe Tiberiu Conache în echipă am fi putut face mult mai mult. Oricum este un progres faţă de primele două etape şi privim cu încredere partea a doua a campionatului de rugby în 15”, a declarat antrenorul formaţiei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

Pentru echipa suceveană în turneul de la Baia Mare au jucat: Zup, Nichiforiuc, Şt.Rusu, Creţulec, Flutur, Preutescu, Brăteanu, Constantineanu, Palamariu şi Coca.


Intră acum și în grupul de