CSMU LPS Suceava asteapta inca noi jucatori (Volei masculin)


Intră acum și în grupul de

În urmă cu un an, la finele sezonului 2008-2009, echipa de volei masculin CSMU LPS Suceava s-a calificat la barajul pentru promovarea în Divizia A1. Atunci, s-a considerat că nu este momentul pentru a forţa pătrunderea în primul eşalon valoric în principal pentru că nu exista certitudinea pentru asigurarea unui buget pentru a rezista mai mult de un sezon în prima Divizie.

La începutul campionatului 2009-2010 al Diviziei A2, gruparea suceveană a pornit cu elan şi cu susţinerea autorităţilor locale şi a Iulius Mall să atingă obiectul propus şi anume promovarea în Divizia A1. Sportivii suceveni s-au ţinut de cuvânt şi în urma unui turneu de baraj deosebit de palpitant au reuşit să câştige cele două meciuri care i-au dus în prima Divizie. Şi la finalul acestui sezon, la fel ca şi la sfârşitul celui anterior, lucrul cel mai important pentru voleibaliştii suceveni este să ştie că au pe ce se baza într-un campionat cu mult mai dificil decât cel de Divizie A2.

„Sunt mulţi jucători care vor să vină la Suceava, însă în acest moment este extrem de dificil să le promitem ceva pentru că nu ştim pe ce ne bazăm. Incertitudinea care pluteşte asupra echipei noastre nu este benefică deoarece ne încurcă programul de pregătire şi îi descurajează şi jucătorii de bază din vechea gardă şi pe cei care vor să evolueze pentru formaţia noastră. Să sperăm că lucrurile se vor rezolva pentru că Divizia A1 nici nu se poate compara cu liga secundă şi este păcat să trecem ca o adiere de vânt prin primul eşalon valoric fără să ne putem lupta de la egal la egal cu echipele de top”, a declarat antrenorul formaţiei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.


Intră acum și în grupul de