Sapte sportivi suceveni, selectionati in lotul national de juniori I al Romaniei (Canotaj)


Intră acum și în grupul de

La finele săptămânii precedente, la Năvodari, a avut loc un concurs de selecţie pentru lotul naţional de canotaj juniori I al României. După ce au reuşit zece medalii la Campionatele Naţionale de juniori I şi II, sportivii suceveni s-au remarcat şi în competiţia contând ca şi un criteriu de selecţie, şapte dintre ei fiind selecţionaţi în lotul naţional.

Pentru acest concurs s-a concurat doar la simplu, de la CSM Suceava pentru lotul naţional fiind reţinuti Marius Ghica şi Marta Omania, sportivi pregătiţi de Ioan Despa şi Vasile Avrămia, iar de la CS „Nicu Gane” Fălticeni, Cătălin Axinte, Ioana Vrânceanu, Andreea Birică, Teddy Dohotari şi Gheorghiţă Moroşan tineri antrenaţi de Ana şi Vasile Avrămia.

Mare parte din canotorii selecţionaţi în lotul naţional de juniori I se pregătesc în continuare împreună pentru Balcaniada care va avea loc luna viitoare.

„Rezultatele obţinute de sportivii noştri au fost pe măsura aşteptărilor şi a muncii depuse pe parcursul acestui an. Pe lângă Marius Ghica şi Marta Omania de la CSM Suceava, un timp excelent a realizat şi foarte tânăra canotoare Gianina Beleagă, componentă a lotului naţional de junioare II care s-a luptat de la egal la egal cu colegele ei cu doi ani mai mari”, a declarat antrenorul secţiei de canotaj a CSM Suceava, Ioan Despa.

La sfârşitul acestei săptămâni canotorii suceveni vor participa la Campionatele Naţionale de seniori ce vor avea loc la Snagov.


Intră acum și în grupul de