CSMU LPS Suceava, la momentul meciurilor amicale (Volei masculin)


Intră acum și în grupul de

Lotul echipei de volei masculin CSMU LPS Suceava a revenit după stagiul de pregătire de la Poiana Negri şi vizează realizarea câtorva meciuri amicale. Proaspăt promovata în Divizia A1 va continua antrenamentele pentru noul sezon competiţional în sala Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava şi în sala LPS deoarece sala „Unirea” se află în reparaţie.

„Cantonamentul de la Poiana Negri a fost extrem de util pentru noi pentru că cerinţele Diviziei A1 sunt incomparabil mai mari decât cele din eşalonul doi valoric al voleiului masculin românesc. Condiţiile pe care le-am avut în stagiul de pregătire au fost foarte bune şi pentru acest lucru trebuie să mulţumim Primăriei şi Consiliului Local Suceava.

Cei 11 jucători pe care i-am avut în pregătire au răspuns bine la antrenamente şi rămâne să vedem cum se vor descurca în meciurile amicale pe care vrem să le contractăm în perioada imediat următoare. Deocamdată se pare că va trebui să ne pregătim la sala Universităţii „Ştefan cel Mare” şi la sala LPS. Ştim că programul acestei săli este foarte încărcat, însă va trebui să găsim şi noi o posibilitate pentru că sala „Unirea” este în reparaţii şi s-ar putea să jucăm chiar ceva meciuri din campionat aici. Este o diferenţă destul de mare între sala de la LPS Suceava şi sala „Unirea” şi va trebui să facem neapărat câteva antrenamente în prima dintre ele în condiţiile în care s-ar putea să jucăm meciuri oficiale aici.

În aceste zile vom relua legăturile noastre cu VCM LPS Piatra Neamţ pentru a face câteva partide amicale în compania lor. Mai mult chiar, vom încerca să facem câteva jocuri de pregătire cu formaţiile Steaua, Unirea Dej şi Olimpia Chişinău, formaţii care vor evolua la un turneu la Piatra Neamţ, noi urmând să jucăm dacă putem în afara competiţiei”, a declarat antrenorul formaţiei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.

Din actualul lot al grupării CSMU LPS Suceava fac parte sportivii Sasu, Huţuleac, Orăşanu, Giurcă, Bocancea, Ursachi, Prodan, Olteanu, Pietraru, Prelipcean, Pădurariu, Andone şi Lupu, ultimii trei fiind tineri juniori de la CSŞ Fălticeni.


Intră acum și în grupul de