Nicolae Berariu a cucerit medalia de argint la categoria 91 de kilograme (Box – Campionatul National de seniori)


Intră acum și în grupul de

În finala categoriei 91 de kilogrmae a Campionatelor Naţionale de Box care s-au desfăşurat săptămâna trecută la Bacău sportivul de la CSM Florconstruct Suceava, Nicolae Berariu l-a întâlnit pe campionul en-titre Constantin Bejenaru. Disputele dintre cei doi au o vechime de opt ani de zile şi s-au terminat în general cu victoria sportivului din Bacău, la fel cum s-a întâmplat şi la ultimele naţionale. Totuşi, esenţa acestor întâlniri dintre Bejenaru şi Berariu a fost surprinsă cel mai bine de fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Vasile Câtea, care la- întrebarea dacă partida se poate încheia înainte de limită a răspuns „Nicu Berariu se va bate fără frică până la capăt cu campionul din Bacău”.

„Toate meciurile dintre Bejenaru şi Berariu au fost extrem de spectaculoase în fiecare dintre ele cei doi adversari împărţindu-şi cu siguranţă o sumedenie de pumni. La box este extrem de dificil să ajungi la marea performanţă în condiţiile în care la categoria ta de freutate este un sportiv mai complet.

Cu toate acestea, Nicolae Berariu a luptat de fiecare dată fără frică şi până la capăt, dovedind că are valoare şi iubeşte boxul. Aşa s-a întâmplat şi aici în finala categoriei 91 de kilograme, Bejenaru câştigând la puncte după un meci frumos în care s-a văzut că face pregătire cu lotul naţional al României. Medalia de argint pe care Nicu a obţinut-o îi face cinste şi demonstrează că Suceava are talente în box”, a declarat antrenorul secţiei de box a CSM Florconstruct Suceava, Doru Iftime


Intră acum și în grupul de