Iuliana Chelaru, medaliata cu bronz la „Crosul Petrom” (Atletism)


Intră acum și în grupul de

La finele săptămânii trecute, la Bucureşti s-a desfăşurat „Crosul Petrom”, o competiţie care a pornit din Piaţa Parlamentului, cursa având traseul în jurul acestei instituţii. Peste 2000 de participanţi s-au aliniat la start, printre aceştia şi Iuliana Chelaru, sportivă legitimată la LPS Suceava şi pregătită de profesorul Toader Flămând.

Deşi foarte tânăra atletă suceveană aleargă în general pe distanţe medii, de această dată ea a alergat peste 4.000 de metri şi a făcut-o foarte bine clasându-se pe locul III la juniori.

„A fost pentru prima dată când am alergat pe o distanţă mai mare şi a fost bine. Sper să mă descurc la fel şi la „Crosul Loteriei Naţionale” care va avea loc la Iaşi la sfârşitul acestei săptămâni”, a declarat sportiva Iuliana Chelaru.

„Sunt mulţumit de modul în care s-a comportat Iuliana la acest cros, ea descurcându-se peste aşteptări pentru prima dată într-o competiţie pe o distanţă atât de lungă. Acest rezultat ne dă speranţe pentru competiţiile de acest gen şi dacă ea se va pregăti la fel de bine şi în continuare are şanse de calificare la Campionatele Europene de cros din luna decembrie”, a afirmat antrenorul atletei Iuliana Chelaru, Toader Flămând.


Intră acum și în grupul de