Victor Pancu: “Vrem sa ne vindem cat mai scump pielea in partida cu Steaua” (Volei masculin – Divizia A1)


Intră acum și în grupul de

În prima etapă a campionatului Diviziei A1 de volei masculin CSMU LPS Suceava va întâlni în deplasare formaţia Steaua Bucureşti. Meciul va avea loc sâmbătă de la ora 11.00 şi va fi transmis îm direct de TVR3.

“Vrem să ne vindem cât mai scump pielea în partida cu Steaua. Avem un lot destul de echilibrat, cu două posturi totuşi deficitare, dar vrem să încercăm să jucăm volei. Sigur, cu Suson, plecat la Unirea Dej şi Someşan, aflat în refacere după operaţia la genunchi, am fi fost mai puternici, dar deocamdată aştia suntem.
Campionatul Diviziei A1 este cu totul altceva decât cel de Divizie A2, este cu totul alt nivel şi va trebui să facem jocul nostru cel mai bun pentru a putea face faţă primului eşalon valoric. Diferenţa dintre adversarele noastre şi gruparea noastră o reprezintă experienţa, ştiinţa de a te descurca în momentele importante ale seturilor.

Începem cu încredere acest sezon competiţional şi aşteptăm în continuare fondurile pe care trebuia să le primim”, a declarat antrenorul nou promovatei în Divizia A1 de volei masculin după 13 ani de pauză CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.

Noutăţile echipei CSMU LPS Suceava se numesc Răzvan Olteanu, de la Ştiinţa Bacău şi Robert Pietraru, revenit de la Torpi Târgu Mureş, precum şi tinerii jucători Radu Prelipcean de la LPS Suceava şi Ciprian Pădurariu, Cosmin Andone şi Ştefan Lupu de la CSŞ Fălticeni. Noii veniţi se vor alătura lui Sasu, Huţuleac, Orăşanu, Giurcă, Bocancea, Ursachi şi Prodan, „veteranii” lotului grupării sucevene.

În etapa a II-a a campionatului, CSMU LPS Suceava va primi pe teren propriu vizita echipei CSM Bucureşti, pentru ca runda următoare să joace în deplasare cu Dinamo şi apoi acasă cu VCM LPS Piatra Neamţ.


Intră acum și în grupul de