CSMU LPS Suceava vrea victorie la primul meci de la revenirea in primul esalon valoric (Volei masculin – Divizia A1)


Intră acum și în grupul de

Partida din etapa a II-a dintre CSMU LPS Suceava şi CSM Bucureşti se va disputa sâmbătă, de la ora 13.00, în sala LPS şi va fi transmisă de Digisport

Sâmbătă, de la ora 13.00, în sala LPS, formaţia CSMU LPS Suceava debutează în faţa propriilor suporteri în Divizia A1 de volei masculin. Adversara sucevenilor la revenirea după 13 ani în primul eşalon valoric va fi o mai veche cunoştinţă, CSM Bucureşti.
Elevii antrenorului Victor Pancu au mai jucat cu bucureştenii în campionat şi i-au învins de fiecare dată cu 3-2, însă au pierdut în turneul de baraj cu 3-0.

„Ne aşteaptă un meci foarte dificil în compania unei echipe care s-a întărit serios înainte de debutul sezonului competiţional. Jucătorii noştri vor face tot posibilul să-şi adjudece victoria pentru că fiecare punct contează în acest campionat.

Pe teren în meciul cu CSM Bucureşti vor fi şapte suceveni, ridicătorul grupării din capitală, Andrieş, fiind sucevean get-beget. Sper ca publicul să vină la sală şi să ne susţină pentru că avem nevoie”, a declarat antrenorul echipei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.

În prima etapă formaţia suceveană a fost învinsă în deplasare de Steaua Bucureşti cu 3-0. În acest campionat se acordă trei puncte pentru victorie şi un punct dacă echipa pierde cu 3-2. În această rundă se va disputa şi eternul derby Steaua – Dinamo.


Intră acum și în grupul de