Formatia LPS Suceava s-a descurcat peste asteptari la etapa a III-a (Lupte greco-romane – Campionatele Nationale de juniori II pe echipe)


Intră acum și în grupul de

La finele săptămânii trecute, la Botoşani, s-a desfăşurat etapa a III-a a Campionatului Naţional de lupte greco-romane pe echipe pentru juniori II. Formaţia Liceului cu Program Sportiv din Suceava a avut o comportare excelentă la această competiţie reuşind să se claseze la final pe locul al doilea.

Înaintea ultimei etape de dinaintea turneului final, care va avea loc cel mai probabil la Tulcea, echipa LPS Suceava se află pe locul III în clasament cu un total de 225 de puncte, acest loc permiţându-i calificarea în ultimul act al Campionatelor Naţionale de lupte greco-romane. La Botoşani, LPS Suceava a depăşit echipele LPS Botoşani, CS Botoşani şi CSŞ Rădăuţi, terminând turneul la doar un punct de gruparea CSS Tulcea – LPS Constanţa.

Rezultate obţinute de fiecare din componenţii echipei LPS Suceava:

Mihai Şulea – locul III – categoria 42 kilograme
Constantin Mihai – locul I – categoria 46 kilograme
Vasile Dudău – locul I – categoria 54 kilograme
Ionuţ Acostăchioaie – locul III – categoria 54 kilograme
Daniel Crîşmariu – locul I – categoria 58 kilograme
Andrei Apetre – locul I – categoria 63 kilograme
Răzvan Pandelea – locul V – categoria 63 kilograme
Bogdan Amărculesei – locul VII – categoria 69 kilograme
Constantin Huţuleac – locul III – categoria 76 kilograme
Florin Apetre – locul V – categoria 76 kilograme
Ştefan Babei – locul V – categoria 85 kilograme
Costel Ieremie – locul IV – categoria 100 kilograme

„Ne bucură faptul că din cele 10 categorii de greutate la care s-a disputat competiţia noi am câştigat cinci, sportivii noştri având o comportare deosebită. Lupta pentru calificarea la turneul final se va da între echipa noastră şi CSŞ Rădăuţi.

Mulţumim conducerii Liceului cu Program Sportiv şi profesorilor de la clasele unde avem sportivi pentru înţelegere şi sperăm să nu-i dezamăgim la finalul Campionatelor Naţionale”, a declarat profesorul Andrei Bolohan, care alături de profesorul Valerică Gherasim pregătesc echipa de lupte greco-romane juniori II a LPS Suceava.


Intră acum și în grupul de