Dupa Steaua, CSMU LPS Suceava intalneste pe Dinamo (Volei masculin, Divizia A1)


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă, de la ora 11.00, formaţia suceveană va întâlni în deplasare echipa Dinamo Bucureşti

În cadrul etapei a III-a a Diviziei A1 de volei masculin, CSMU LPS Suceava va întâlni, în deplasare, formaţia Dinamo Bucureşti. Sucevenii au pierdut ambele partide disputate în noul sezon competiţional cu acelaşi scor, 0-3, în faţa echipelor Steaua şi CSM Bucureşti.

Cei care se pricep cât de cât la volei şi au urmărit ascensiunea grupării sucevene din eşalonul doi valoric în primul au realizat faptul că în top se poate rezista doar dacă ai un lot puternic şi echilibrat. Şi cu cei doi jucători care nu mai pot evolua, Suson întors la Unirea Dej şi Someşan, aflat în refacere după un accident grav, CSMU LPS Suceava avea de muncit pentru a se putea compara cu echipele cu experienţă în prima ligă, darămite fără ei. Am menţionat aici doar capitolul tehnic, fără a mai pomeni pe la cel financiar.

În runda a III-a a Diviziei A1, formaţia suceveană va înfrunta cel mai dificil adversar de până acum, Dinamo Bucureşti. Interesant este faptul că în două dintre cele trei partide de campionat gruparea suceveană a avut şi va avea ca adversari foşti jucători crescuţi pe meleaguri bucovinene. În partida cu CSM Bucureşti unul dintre cei mai buni jucători ai grupării din capitală a fost ridicătorul Corneliu Andrieş, în meciul cu Dinamo elevii antrenorului Victor Pancu urmând să-l aibă ca adversar pe Răzvan Purice.

„Nu ne facem mari iluzii în ceea ce priveşte disputa cu Dinamo. Pentru noi important este să jucăm, să demonstrăm că şi la Suceava există volei.
Din lotul echipei noastre ar putea lipsi Giurcă şi Ursachi, ultimul accidentat la un antrenament. Dacă cei doi nu vor putea juca vom încerca doi jucători tineri. Sunt absolut convins că odată cu acumularea experienţei vor veni şi rezultatele.
Stăm bine la capitolul echipament, dar mai puţin în ceea ce priveşte lotul de jucători. Aşteptăm finalizarea reparaţiilor în sala „Unirea” şi omologarea acesteia pentru jocurile de Divizie A1”, a declarat antrenorul formaţiei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.


Intră acum și în grupul de