Echipa LPS Suceava se impune la tie-break in disputa cu CS Triumf Botosani (Volei masculin – juniori)


Intră acum și în grupul de

În etapa a II-a a seriei A, LPS Suceava – CS Triumf Botoşani 3-2 (23, 20, -16, -25, 8)

În cadrul etapei a II-a a seriei A a Campionatului Naţional de volei masculin pentru juniori, formaţia LPS Suceava a întâlnit pe teren propriu echipa CS Triumf Botoşani. Pentru tinerii voleibalişti suceveni acesta a fost primul meci oficial al sezonului competiţional 2010-2011 pentru că în prima rundă sucevenii au stat. Din seria A a Campionatului Naţional de volei masculin juniori mai fac parte grupările VCM LPS Piatra Neamţ, LPS Bistriţa şi CSŞ Topliţa, primele trei clasate la finele campionatului urmând a se califica la turneul semifinal.

Elevii profesorului Vasile Moşuc au început tare partida cu vecinii lor din Botoşani şi au condus cu 2-0 la seturi. Pe fondul unei relaxări premature, oaspeţii au revenit puternic şi au egalat la 2. În tie-break sucevenii s-au „trezit” şi s-au impus cu 15-8, câştigând şi întâlnirea cu 3-2.

„Începutul a fost perfect pentru echipa noastră în faţa unei grupări valoroase. Din păcate jucătorii noştri s-au văzut prea repede învingători şi au pierdut seturile trei şi patru, al patrulea după ce au condus tot timpul. Noroc de setul decisiv în care ne-am concentrat mai bine decât adversarii noştri. Din echipa noastră îi remarc în mod deosebit pe Cristian Cosovanu şi Adrian Tătăruşanu”, a declarat antrenorul echipei de volei masculin juniori a LPS Suceava, Vasile Moşuc.


Intră acum și în grupul de