CSM Suceava, la momentul turneului numarul doi ((Hochei pe gheata – Campionatul National juniori Under 14)


Intră acum și în grupul de

În perioada 12-14 noiembrie, la Bucureşti se va defăşura cel de-al doilea turneu din cadrul Campionatului Naţional de hochei pentru juniori Under 14. Tinerii sportivi pregătiţi de Constantin Curelaru şi Cătălin Vasiliu vor încerca să facă mai mult decât în primul turneu de la Ploieşti cu toate că încă nu au avut ocazia să se pregătească pe gheaţă.

„Jucătorii noştri sunt mai bine pregătiţi pentru acest turneu decât au fost înaintea celui de la Ploieşti. Cu toate acestea faptul că încă nu am intrat pe gheaţă reprezintă un handicap important pentru noi.

Am marcat multe goluri şi în primele meciuri ale sezonului, chiar dacă nu am câştigat vreunul şi vrem să facem mai mult la Bucureşti. Dacă pentru toată lumea toamna târzie şi temperaturile mari sunt ceva bun, pentru noi faptul că nu este frig şi nu putem intra pe gheaţa patinoarului din Suceava este un lucru carene deranjează. Sper ca la momentul perioadei 3-5 decembrie totul să fie bine pentru noi şi turneul de la Suceava”, a declarat antrenorul echipei CSM Suceava juniori Under 14, Constantin Curelaru.

Programul formaţiei CSM Suceava în turneul de la Bucureşti este următorul:

12 noiembrie, ora 15.30, SCM Braşov – CSM Suceava
13 noiembrie, ora 12.00, CSM Suceava – Dinamo Chişinău
13 noiembrie, ora 17.00, CSM Suceava – Steaua Rangers Bucureşti
14 noiembrie, ora 11.00, CSM Suceava – CS Olimpia Ploieşti


Intră acum și în grupul de