Sportivii Club Atletic Bucovina Suceava au obținut 13 medalii la Cupa Hara, una dintre cele mai importante competiții de karate din țară


Intră acum și în grupul de

În data de 10.09.2022 a avut loc la Sighișoara, sub egida Federației WUKF, competiția de karate, CUPA HARA unde s-au aliniat 530 de sportivi din 36 de cluburi afiliate în cadrul FEDERAȚIEI WUKF.

Clubul sucevean ATLETIC BUCOVINA a participat cu 17 sportivi, aducând acasă 13 medalii. Au urcat pe podium după cum urmează :

Lelcu Matei locul 1 la kumite ( lupta )

Rangus Denisa locul 1 la kumite

Tremurici Yasmina locul 1 la kihon

Rezus Victor locul 2 la kihon

Cojocariu Andreea locul 2 la kata

Ursu Alex locul 2 la kata

Borcan Rareș locul 2 la kata

Tremurici Evelina locul 3 la kihon

Dimitrios Bazic locul 3 la kata

Popescu Yannis locul 3 la kihon

Popescu Yannis locul 3 la kumite

Borcan Rareș locul 3 la kumite

Poenaru Alexandro Cristian locul 3 la kumite.

Președintele Clubului Atletic Bucovina Suceava, Ovidiu Corduneanu, a transmis felicitări atât elevilor săi cât și părinților care s-au implicat remarcabil, au avut răbdare și i-au susținut pe copii în acele momente dificile când literalmente aceștia nu au avut suficient aer din cauza emoțiilor.

„Cu voi,alături de mine, au reușit să le depășească. Vă mulțumesc pentru organizare cât și pentru sprijinul acordat. Mulțumesc celor care au fost alături de mine pe parcursul anilor și au contribuit într-un mod sau altul, direct sau indirect. Mă bucur foarte mult că am avut privilegiul de a fi instructor într-un grup de copii ai căror părinți sunt oameni atât de minunați”, a transmis Ovidiu Corduneanu.

Președintele Clubului Atletic Bucovina Suceava a mulțumit deasemenea și Federației WUKF care o oferă șansa de a testa sportivii în competițiile zonale, naționale și internaționale, organizate în cadrul FRK.WUKF.

„Fiecare competiție nu este numai o testare personală, este șansa fiecărui sportiv de a demonstra selecționerilor federației că merită să fie selecționat în lotul național FRK WUKF”, a adăugat Corduneanu potrivit căruia Cupa HARA  este una din cele mai bine organizate cupe în cadrul WUKF România al competițiilor FRK WUKF.


Intră acum și în grupul de