Prima victorie a sezonului pentru echipa LPS Suceava (Volei feminin, junioare I)


Intră acum și în grupul de

În cadrul etapei a IV-a a seriei A, LPS Suceava – Pro Volei Miercurea Ciuc 3-1 (22, -23, 14, 20)

În cadrul etapei a IV-a a seriei A a campionatului naţional de volei feminin pentru junioare I, echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava a primit vizita echipei Pro Volei Miercurea Ciuc. Acesta a fost al treilea meci din cadrul acestui sezon, în primele două dispute gruparea suceveană cedând pe terenul formaţiei LPS Piatra Neamţ cu 0-3, pentru ca apoi să piardă acasă 1-3 cu CSŞ Pro Volei Botoşani.

Sucevencele au avut emoţii în primul set, însă s-au concentrat pe finalul acestuia pe care l-a câştigat la 22. Dacă în primul set gazdele s-au descurcat în momentele cheie, în setul secund nu au mai făcut acest lucru şi au cedat la 23.

Seturile al treilea şi al patrulea au aparţinut echipei LPS Suceava, care nu a mai dat nicio şansă adversarelor impunându-se la 14 şi, respectiv, 20. Victoria cu 3-1 în faţa grupării Pro Volei Miercurea Ciuc a fost prima din acest sezon competiţional, o victorie dătătoare de moral pentru elevele profesorului Macedon Gheorghiţă.

„Mă bucur de acest succes al sportivelor noastre. Dacă vor juca în acelaşi fel cum au făcut-o în partida cu Miercurea Ciuc se vor mai aduna victorii în contul nostru.
În seria noastră nu te poţi măsura cu echipa din Piatra Neamţ care este deosebit de puternică, însă cu celelalte două formaţii se poate juca. Păcat de înfrângerea cu Pro Volei Botoşani, înfrângere datorată şi faptului că am avut prea multe jucătoare de bază accidentate”, a afirmat antrenorul echipei de volei feminin junioare I a LPS Suceava, Macedon Gheorghiţă.

Din echipa LPS Suceava la meciul cu Pro Volei Miercurea Ciuc au făcut parte sportivele: Diana Macovei, Magda Timiceanu, Anca Vatamanu, Larisa Corlăţean, Ana Munteanu şi Ina Silişteanu.


Intră acum și în grupul de